Pozivamo Vas 30 oktobra. u Dom Omladine Beograda da pogledate i učestvujete na internacionalnom bboy (break dance) takmičenju za decu i amatere. Super kids battle je prvi internacionalni događaj za decu u breaku i hip hop-u. Sa početkom od 10:00 h možete videti plesne vratolomije i ekstremne poteze mališana. Ulaz je slobodan.


Super kids battle je internacionalno takmičenje i učestvovaće deca iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i deca sirom Srbije. Deca će se takmičiti u više kategorija kao što su: break i hiphop do 11 godina, od 11 do 16 godina i amateri stariji od 15 godina. U pauzama možete videti show najboljeg srpskog street footballera Nikole Milosevica, takođe možete prisustvovati plesnoj radionici Miroslava Baloga Goofy-ija (Yugoslavian bboys). Twister nagradjuje pobednike nagradama iz Twister shopa i drugim vrednim nagradama.

Super kids battle organizuje Vladan Krstic Kicja (Yugoslavian bboys), Twister (organizacija, skolica i shop) i Kancelarja za mlade Stari grad.             

TWISTER KIDS: školica za brejkere. Uspešno rastemo i stvaramo školicu većj 5 godina. Plesna družina je posvećena deci uzrasta od 6 do 14 godina. Naš cilj je da se deca pravilno razvijaju, druže,razvijaju takmičarski duh,učestvuju na domaćim i inostranim takmičenjima i budu deo svetske HipHop kulture.

Twister organizacija: 2011 smo organizovali internacionalni break battle (takmicenje) u sklopu godisnjice Twister i plesne seminare. 2012 smo organizovali u Delta City-ju ''Balkan War 1'' kvalifikacije za svetsko takmicenje ''Outbreak World Finals 8'' u Slovackoj. Takmicenje je bilo otvoreno za Balkanske brejker

Kako bi se ovaj projekat realizovao pomogli su nam : Opstina Stari Grad, Dom Omladine, Kancelarija za mlade, JC, BBOY SPOT i OS Drinka Pavlovic.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..