Album „Kolumbo svoje duše“ benda Mel Camino predstavlja njihovo drugo studijsko putovanje s kojeg su Vam donijeli čak 12 muzičkih suvenira. Svaki od njih jedna je nova zemlja zvukova kroz koju su članovi benda sa zanosom i znatiželjom prolazili. Kao i svako putovanje i ovo je itekako  utjecalo na putnike obogaćujući njihov unutarnji svijet i polako stvarajući njihov unikatni stil zvan sneni tornado rock.

 

Tekstualno, album je okrenut je prema zanimljivom i širokom poprištu događanja, a to je ono unutra, u nama, nevidljivo, a itekako prisutno i realno. Ozbiljan je to pokušaj bijega iz zatvora s nevidljivim rešetkama zvanog moderan život; on je pokušaj da se plodovima fantazije da prednost pred pokušajem imitiranja tzv. prave realnosti.

 

Izdavač je "Tigrova Glava", a cijeli album mozete preslusati OVDE

 

Što reći o drugom singlu „Bezbroj života u jednom“ Mel Camino-vog drugog albuma „Kolumbo svoje duše“, a da privuče pažnju, zagolica maštu, utaži žeđ za nečim novim - još nedoživljenim, ostavi bez daha i udahne život u isto vrijeme, potakne na razmišljanje, a opet blago odvede daleko od istog, postavi san kao paralelnu realnost? Pa evo, baš to!

 

Singl "Bezbroj života u jednom" možete poslušati OVDE!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..