kulturalshockNakon tri studijska i dva live albuma, Kultur Shock se vraća sa svojim četvrtim studijskim ostvarenjem "Integration", albumom koji prezire i odbija žanrovsko svrstavanje, produktom dugogodišnje saradnje benda sa legendarnim producentom Jackom Endinom, koji u svojoj biografiji ima i produkcije albuma velikana kao što su Nirvana i Soundgarden.

 

Uz svoj dobro poznati beskompromisni, brzi i agresivni Kultur Shock zvuk, utemeljen na bešavnoj fuziji rocka, punka i balkan folka, bend je prešao i nove stilske granice. Istražujući art - rock svet, violinskim i trubačkim deonicama u rasponu između lirskog do potpuno neurotičnog i to sve spajajući inspirativnim pevanjem Đina Jevđevića i cele ekipe, "Integration" je nesumnjivo čistokrvni punk-rock album čvrsto nabijen folk uticajima. Album obećava još jedan neverovatan doživljaj za svakoga ko ceni poštenih i žestokih devedeset minuta čistog muzičkog uzbuđenja koje bend isporučuje uživo na bini.

 

Promotivna turneja započela je u Švajcarskoj a završava se u Srbiji. U nešto manje od dva meseca obišli su celu Evropu kroz 17 zemalja, od Kopenhagena do Rima i od Londona do Istanbula. Budite spremni za sjajan muzički doživljaj i ne propustite nastup ovog vrhunskog multikulturalnog i multinacionalnog benda koji već odavno spada u sam vrh svetske progresivne muzičke scene.

 

SKC Novi Sad predstavlja

KULTUR SHOCK

03. decembar
LIVINGROOM
SKC Beograd
22.00

06. decembar
KLUB TREMA
Novi Sad
22.00
support LINE OUT, Sombor

Karte u pretprodaji na blagajni SKC-a Beograd, Cd shop-u Mungos i klubu Trema po ceni od 400 dinara, na dan koncerta 600 dinara.

 

BROJ KARATA OGRANIČEN!

 

<<  Januar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..