Iskaz_foto_2Obaveštavamo vas da sutra, 20. novembra, počinje pretprodaja ulaznica za Festival nove domaće muzike koji će biti održan 27. i 28. novembra u Domu omladine Beograda.  Ulaznice će biti u prodaji od petka, 20. novembra, na blagajni Doma omladine Beograda, po ceni od 500 dinara za jednodnevne ulaznice i 800 dinara - komplet za oba dana.

U organizaciji producentske kuća Digimedia i Doma omladine Beograda, Festival nove domaće muzike predstaviće bendove koji svojim autentičnim autorskim izrazom ozbiljno menjaju domaću muzičku scenu.

U renoviranoj sali na prvom spratu Doma omladine (nekadašnji Pogon), 27. novembra nastupiće: Keckec, Repetitor, Slaptrap i Consecration, a 28. novembra - Nikad Dosta, Stuttgart Online, ŽeneKese i Iskaz.

Digimedia je najmlađa kompanija u regionu koja se bavi produkcijom audio, video i web sadržaja. U sklopu kompanije nalazi se i Popboks - najuticajniji web magazin iz oblasti popularne kulture kod nas, kao i jedan od najsavremenijih audio studija u zemlji.

Digimedia je više od studija. Ona je kreativni epicentar u kom ideje razmenjuju domaći muzičari i umetnici svih generacija.

Uskoro možete očekivati više informacija o satnici koncerata.

<<  Jul 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
 

Putopisi, Intervjui..