KSTdanposlejuceIako su Maje zapretile smakom sveta, mi uzvraćamo udarac! Ovogodišnji, tradicionalni KST-ov maskenbal biće 22. decembra, u 22:30h sa temom DAN POSLE JUČE!

 

Ne možete se izgubiti, samo pratite maskiranu gomilu do zgrade Tehničkih fakulteta u Bulevaru Kralja Aleksandra 73. Prednovogodišnji KST-ov maskenbal, koji je već postao gradski fenomen, aktivira celu zgradu fakulteta. Aula, KST bašta, kabineti, hodnici, sve postaje jedan veliki dance floor za zombije, sobarice, vampire, supermene, mumije pa čak i liftove. Kroz istu tu aulu, duži niz godina unazad, prošla su najveća imena srpske muzičke scene. Ove godine, potrudili smo se i tu tradiciju da održimo. Muzika na osam stejdževa, najbolji gradski DJ-evi, veliki bendovi za najveći maskenbal u gradu!


MAIN stage_ najveći i u centru aule, ove godine vodiće :


ELEKTRIČNI ORGAZAM
NEŠA GALIJA
SEVDAHBABY LIVE PA W/DJIXX
JAILBREAK - G’N’R real tribute

REGGAE & SKA stage_ za dredove, lažne i prave, za ljubitelje, za Marlija, za Jamajku! Poznati reggae zvuk ove godine, raspaliće:

 

SAMOSTALNI REFERENTI
BLAYA DUB PLAYA
DEČJA RADOST
CHE GUERILLAZ

DANCE stage_ ovde stopala zabole, a muzika tera na još đuskanja! Za to će se ove godine pobrinuti:


DEJAN MILIĆEVIĆ
DJ OGNJEN KRSTIĆ
DJ MARKO GANGBANGER

ETNO stage_ kao i uvek u bašti KST-a, pod šatorom, uz kuvanu rakiju, kuvano vino, roštilj i kobaje igraće se kolce, slušati najveći hitovi narodne muzike! Opšte narodno veselje! A za one prave hitove koji pogađaju dušu pobrinuće se TOPALKO I BEND.

DISKOTEKA 39_ DJ MOUSE i DJ LAPAC - Dj-evi iz KST DJ crew-a, pored toga što puštaju muziku u KST-u već dugi niz godina, poznati su i po zatvaranju Beer festa, godinama u nazad. Puštaće muziku u Klubu, u srcu maskenbala!

OSAMDESETE_ napravile su veliki bum u gradu kada su se pojavile u KST-u, mnogi klubovi su pokušali da kopiraju taj fazon, ali nigde se nije napravila ni približna popularnost kao u KST-u.... u zlatno doba muzike vraća vas još jedan član DJ KST crew-a - DJ SLIPI.

DEVEDESETE_ stage u malom klubu, poznatijem kao Busić, odisaće duhom 90ih. Strana muzika slušana, i inspirisana devedesetim odzvanjaće u Busiću, a za to će se pobrinuti KST-ovci DJ DUCA i DJ DOOSHAN.

HARD & HEAVY_ stage za one koji vole tvrđi zvuk! Hard rock, heavy, trash i sve druge vrste metala, puštaće DJ RIĐI i DJ TOŠA.

Osam stejdževa! Muzika za svakoga! Najbolja scenografija! Najbolja atmosfera! KST MASKENBAL!

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..