Prošle nedelje smo ih najavili kao bend koji MORA da se čuje! UŽIVO! Oni koji su bili prošlog četvrtka, uverili su se u našu tvrdnju! Ove nedelje vam TVRDIMO da vas očekuje jos bolja žurka u sred cetvrtka! :)  Uz njihov akustični nastup ćete ujedno moći i da se opustite i da se provedete.


Ako bukvalno prevedete njihovo ime, dobicete naziv TIMPAN PIŠTOLJ VRHUNSKO KRSTARENJE! Muzika koju ova šestorka svira mogla bi upravo i da se opiše tim ludim spojem reči!!!! Reč je o džezi-aranžmanima pesama koje ste bar 657 puta čuli, pa ste zbog oguglalosti zaboravili da je reč o vrhunskim pesmama!

Kako muzika grupe Gorillaz može da se prespoji sa muzikom grupe The Editors, ili Phil Collins da se oživi u hip-hop bitu, kako prići EKV-u iz džez-ugla, zašto uopšte svirati Coldplay u istom setu sa Darkom Rundekom -- sve odgovore na ova pitanja poseduje upravo drsko šarmantni i vehementno umilni i volšebno akustični TGTC!

Ponekad se u repertoaru zateknu i dueti koji se nikada u muzičkoj istoriji, iz sasvim opravdanih razloga, nisu dogodili, kao što je to, recimo, slučaj
sa pesmom Ja nisam tvoj grupe Leb i sol koju su TGTC pripojili jednoj od najvećih hip-hop pesama sa ovih prostora, Manijak, grupe Sunshine.

 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..