ballet_1372837cPosle 20 godina pauze, naša publika imaće priliku da vidi  na sceni jedan od najpoznatijih bendova iz osamdesetih. Svi se dobro sećaju benda  pod imenom Spandau Ballet jer su obeležili čitavu jednu epohu u muzici. Za  samo nekoliko  godina, od klupskih svirki počeli su da pune stadione po svetu. Godine 1986, u jeku najveće popularnosti, održali su koncert u Beogradu.
Svi ih pamte kao jedan od najušpesnijih bendova sa 25 miliona  prodatih ploča, 6 multi-platinumskih albuma i 23 hit singla. Krajem  osamdesetih prestaju da sviraju zajedno i od tada nisu održali ni jedan  koncert. Njihova muzika se slušala u klubovima Sohoa i Ibice ali i na stadionskim  koncertima po Evropi i Australiji. Zajedno sa drugim rodonačelnicima novog  talasa, Spandau Ballet je obelezio jednu od najvažnijih muzičkih decenija.


{youtube}pptLHqAwonY{/youtube}


A sada su ponovo tu. Sa novim albumom u okviru nove svetske turneje pod  simboličnim nazivom "The Reformation Tour". Publika u Beogradu imaće  priliku da uživa u pesmama čije reči i melodije dobro poznaje, kao što su:„True”, “Gold”, “Through The Barricades”, “To Cut A Long Story Short”... Pored toga imaćemo i jedinstvenu priliku da čujemo i pesme sa novog albuma među kojima  se posebno izdvaja "Once More"...


***Poznata britanska grupa Spandau Ballet održaće koncert 26. februara u Beogradskoj  areni u organizaciji Arene Beograd i agencije Line Up.

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti od petka, 13 novembra na sledećim  prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, Bilet servis, Eventim,  Card Service, Delta City, knjižara DELFI u SKC-u,  kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs. Cene su od 1900 do 3900 dinara.
<<  Jul 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
 

Putopisi, Intervjui..