Fat-Boy-JrMarko Nastić, naš najpoznatiji DJ koji svoj kvalitet pokazuje i u inostranstvu, posle godinu dana rada objavljuje autorski album. Veoma je interesantna cela priča oko ovog projekta. Mnogi će sa određenim “muzičkim predrasudama” početi da preslušavaju ovaj album i garantovano će se iznenaditi muzikom koju će na njemu naći. Ako očekujete trendi numere, da ne kažem techno, možda ćete se razočarati.

Naime, muziku za ovaj album Marko je uradio pod pseudoniom Fatboy Jr. i kao takav ceo projekat ima neki nov i sveži šmek. Deset numera provlače se kroz razne muzičke pravce, krase smelost i odvažnost. Osnovu predstavlja muzička oštrina i ona savršeno prenosi emocije u trekovima.


Pesma «Ljubav», koja se od samog nastanka pokazala kao zagarantovani hit i koju svi klaberi u okolini poznaju, kao i budući biseri sa ovog albuma definitivno će naći svoju publiku. Pored Marka na ploči se pojavljuju i razni prijatelji-saradnici, koji su svakoj pesmi dali svoj doprinos. Da skrenem pažnju da će se ovaj album naći u free download varijanti na http://www.fatboyjr.com, gde će biti dostupan svima koji žele da ga čuju. Muzički diverzitet i smelost, koji možda najbolje opisuju rad Marka Nastića, savršeno se ispoljavaju kroz njegov Fatboy Jr. lterego.

Sve čestitke na prvencu i iskrena preporuka!


Izvor: www.urbanbug.net

<<  Jul 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
 

Putopisi, Intervjui..