WerefoxfficialWerefox predstavljaju video spot za pesmu "March of The Finest", kojim najavljuju prvi album. Grupa dolazi iz Slovenije, a postavu čine iskusni muzičari iz nekoliko poznatih bendova Psycho-Path, Sphericube, Manul i Bekko. Spot je snimljen u maju ove godine, a realizaciju potpisuje poznati slovenački režiser Ven Jemeršič.

 

Link za spot: OVDE

 

Prvi album benda Werefox nazvan "I Am Memory" pojaviće se u januaru 2013. godine za izdavačku kuću God Bless This Mess Records.

"Radujemo se prvom albumu za koji iskreno verujemo da predstavlja naš muzički vrhunac, odnosno najbolje izdanje koje smo svi ponaosob do sada realizovali. Zadovoljni smo činjenicom da su u jedanaest numera, koliko će se naći na izdanju, prisutni i snaga i tuga, radost, ljubav i očaj. Iznad svega, nadamo se da će naš autorski materijal naći put do slušalaca i da će publika iz celog regiona moći da nas čuje uživo", rekli su članovi grupe Werefox: Melanija Fabčič-Melee (vokal), David Halba (bubnjevi), Saša Benka (gitara) i Manuel Hahna (bas gitara).


http://www.facebook.com/werefoxmusic
http://werefox.posterous.com/

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..