zbogombrusleeDve godine punoletstva novosadski pankburaši Zbogom Brus Li proslaviće koncertima u Novom Sadu 23.novembra (klub Fabrika) i u Beogradu 30. novembra (Gun Club). ,,Za 20. rođendan ispunjavamo sve želje!” poručuju ZBL pred dva velika koncerta koja će se odigrati u Novom Sadu i Beogradu, uz napomenu da očekuju veliki broj rođendanskih poklona!


''Kao gost iznenađenja na specijalnoj obljetnici benda ZBOGOM BRUS LI, u petak 23. novembra u novosadskoj FABRICI, nastupit ce i zagrebačko-sinjski kantautor, prvak Trash šansone i veliki prijatelj benda BOBO KNEŽEVIĆ. Namjesto već izlizane krilatice: Sex, Drugs and Rock 'n' Roll ovaj veliki majstor kaže: Masturbacija, Proteini i Šansona. I upravo on će skupa sa ZbogomBrusLijevcima publici odsvirati njihov zajednički duet iz 2010 godine - KRMENA i nekoliko svojih uspješnica (Co to maš, Dominik, Biljka).'


Tako će se Bobo Knežević posle dve godine na velika vrata ponovo doseliti u živote novosađana, koje je svojim prethodnim nastupima prosto začarao i razduševio.


Pored Bobe sa Zbogom Brus Li će posle više od četiri godine zasvirati njihova bivša i legendarna bubnjarka MARTA ČOR.


''Zbog obaveza jedne revnosne majke sam se razišla sa Brus Lijevcima i na ovom velikom koncertu ću sa njima odsvirati jedan dobar deo sa pretežno brzim pank pesmama, naravno ... Veoma mi je falilo lupanje bubnja i raduje me što ga ponovo sviram! Bubanj je kao bicikl, kad jednom naučiš da ga sviraš – ne zaboravljaš!!! ''

Zajedno sa prijateljskim bendovima: Killo Killo Banda, Grate, J.K.M.a.M.K.K., BOBO KNEŽEVIĆ i MARTA ČOR će svojom karizmom uveličati rođendansko slavlje BrusLijevaca u Novom Sadu.

,,Kokainka”, singl koji najavljuje istoimenu rođendansku ploču, a koji se već ušunjao u uši ljubitelja ZBL bande kao i onih koji to polako postaju, uskoro će dobiti i svoj vizuelni identitet. Spot će biti spreman za sve znatiželjne oči nekoliko dana pred prvu rođendansku svirku (nijedan rođendan se, po starom dobrom pankburaškom običaju, ne slavi samo jedan dan!). Spot za numeru KOKAINKA je režirao i osmislio Miroslav Jović Joca koji je diplomirao režiju lutkarskog pozorišta a filmom se bavi još od 1996 godine. Miroslav je dobio više festivalskih nagrada za animirane i kratke filmove a takođe će se potpisati kao režiser i autor dokumentarno-igranog filma o bendu Zbogom Brus Li čiji će izlazak, krajem godine obradovati stare i buduće fanove benda. Film je finansiran uz veliku pomoć uprave za kulturu grada Novog Sada a realizator projekta je udruženje "HMM...".

Ulaznice po ceni od 200 din za novosadski koncert možete kupiti u muzičkoj prodavnici Mungos, Zmaj Jovina 2 u Novom Sadu.

Cena karata za beogradski festival je 400 dinara a ulaznice se mogu kupiti u kafeu Šikarica, Skadarska 22, Beograd


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..