coyotespotPrva zvanična saradnja srpskog muzičara Hornsman Kojota i jamajčanske rege zvezde Dža Mejsona krunisana je novim spotom za numeru Belly of the Beast, koji je premijerno na kanalu YouTube prikazan danas, 18. oktobra.


Pesma Belly of the Beast predstavlja prvu zvaničnu saradnju internacionalno poznatih rege umetnika iz Srbije i Jamajke. Rege muzičar Horsmen Kojot doveo je svog kolegu Dža Mejsona sa Jamajke u Beograd. Kao rezultat saradnje dvojice muzičara, nastao je spot za pesmu "Belly of the Beast" koji je sniman u produkciji "Balkan Mjuzik Boksa" na različitim lokacijama u srpskoj prestonici.

Pomenuti singl najavljuje Kojotov novi album koji je trenutno u postprodukciji, a na kome gostuje još jedna zvezda rege zvuka sa Jamajke, Lutan Faja (Lutan Fyah), dok je produkcija ridima poverena izvanrednoj Haus of Ridim (House of Riddim).

 

Hornsman Coyote je od prošle godine za kormilom ponovo okupljenog Eyesburna i sa njima ima zakazan koncert u novosadskom klubu Quarter u subotu, 20. oktobra. Rege zvezda Mejson je još poznat kao Iron Mason (čelični) i Fire Mason (vatreni). U svojoj bogatoj karijeri objavio je 15 studijskih albuma.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..