wU sklopu humanitarne akcije "Drugari za Lidiju", pozivamo vas da 10.jula (utorak) u 22h dodete u KST na KONCERT ZA LIDIJU, koji je inace poslednja aktivnost u sklopu ove cele akcije!


U organizaciji URMUS-a (Udruženje rok muzicara Srbije), KST-a i Lidijinih drugara, popularni izvodaci ce svojim dobrovoljnim sviranjem pomoci da se što pre skupi novac za Lidiju!

Nastupaju:
Vampiri
Kristali 
Vatreni Poljubac
Viktorija
Neša Galija
Generacija 5 & Gudacki kvintet VIVO
Cikine Bombone
Sharks, Snakes and Planes
Goribor
Dža ili Bu.

Ulaznice koje možete kupiti na ulazu u KST, kostaju simbolicnih 300 din. Sav prihod od ulaznica bice prosleden na Lidijin racun, stoga
DOÐITE NA DOBRU SVIRKU U ŠTO VECEM BROJU! :) Vidimo se ;)

Za sve one koji nisu upuceni u humanitarnu akciju i Lidijinu pricu:
Student V godine, tj. II godine MAS, na Arhitektonskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, Lidija Stojanovic, od 2000.godine boluje od autoimune bolesti jetre. Tokom dvanaestogodišnjeg lecenja, svakodnevno je pod terapijom, koja, iako usporava autoimunu bolest nanosi štetu ostalim organima. Sa 20 godina dijagnostifikovano joj je da boluje od osteoporoze. Kao posledica povecanog krvnog pritiska u jetri, ima proširene vene na jednjaku od cega postoji stalna opasnost od krvarenja. Njeno stanje iziskuje neophodnu transplataciju jetre. 
Ova akcija ima za cilj da pomogne skupljanje novca za operaciju transplatacije jetre koja košta oko 120.000 evra...

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..