kaja-zuticJack Daniel’s sklapa prijateljstva širom sveta od 1866! I ovog leta čeka vas na Exitu! Ostalo je još manje od nedelju dana do početka Exit festivala na kome vas očekuju razna uzbudjenja i atrakcije, a Džek već treći put domaćinski dočekuje svoje prijatelje u JDX Backstage zoni.

Specijalni muzički projekat pod nazivom JDX Supergrupa dobio je pojačanje! Popularni glumac, Sergej Trifunović, pridružuje se ovom neuobičajenom sastavu kao gitarista i gostujući vokal. Ostali članovi benda su: Bojana Vunturišević, pevačica benda Svi na pod ovog puta na bubnjevima, Katarina Žutić, glumica na bas gitari, Andrijana Belović , supermodel - glavni vokal i sintisajzer, Ida Prester, frontmenka hrvatskog benda Lollobrigida, pojaviće se kao gostujući vokal, Petar Rudić iz benda Svi na pod u ulozi muzičkog vodje benda koji ih sve drži na okupu.
Nastup JDX Supergrupe zakazan je za subotu, 14. jul u 21:30.


JDX Supergrupa nastala je kao logičan nastavak tradicije JDX-a u Srbiji gde već treće leto zaredom provociramo odabrane ljubitelje muzike i dobrog viskija, drage prijatelje Džeka da na momenat iskoče iz svojih uobičajenih uloga i postanu muzičke zvezde naše zabave.

Tradicija je da gde god se u Evropi sluša dobra muzika tu je i Jack Daniel’s Experience. Od muzičkih festivala u Velikoj Britaniji, preko Holandije, Nemačke i Madjarske, Češke do Exita, JDX donosi duh prijateljstva i dodaje specijalan začin velikim muzičkim dogadjajima. Podelite svoja muzička iskustva sa svetom i pristupite globalnoj facebook aplikaciji JD Music Reporter (http://apps.facebook.com/jdmusicreporter/) gde svoje priče sa muzičkih dogadjaja prenosite iskreno, sirovo, baš onako kako ste ih i osetili. Ukoliko postanete korisnik JD Music reporter aplikacije i postujete komentare koji nam se dopadnu, dobijate šansu da osvojite VIP karte za Exit festival i postanete jedan od dva zvanična Džekova reportera. 

Džek sa ponosom predstavlja i ostatak muzičkog programa u kome se nalaze neke nove zvezde, neotkriveni talenti na muzičkoj sceni uz stare poznanike JDX-a i poznata lica koja će samo za JDX pripremiti svoje ekskluzivne muzičke nastupe i DJ setove. Potvrdjeni bendovi su Stray Dogg , mladi beogradski indie bend koji otvara JDX Backstage u četvrtak 12. jula i slovenački The Toronto Drug Bust koji će nastupiti poslednjeg festivalskog dana. Specijalne muzičke nastupe imaće Miki Ristić, basista benda Darkwood Dub, ovog puta kao DJ, Pavle Veljković, muzički autoritet sa radija B92 i modni duo PullMy Daisy, takodje prvi put za DJ pultom. Skriveni biseri domaće muzičke scene su DJ Doo i  mladi producent Nemanja Krstić koji će prvi put na Petrovaradinskoj tvrdjavi nastupiti upravo u JDX-u. Prjatelji Džeka i ljubitelji noćnog života sigurno će se obradovati nastupima Radeta Banjana, Shwabe, Maje Uzelac, Nenada Markovića, DJ Ahmaada, Vanje Bursać  i party brendovima Banda Panda, Vatra i The School of Cool koji su svi spremili posebna izdanja za vrele noći u JDX-u.

U JDX-u svako je Džek i može se okušati u našim igrama – Rick Game, Black Jack, stoni fudbal, Guitar Hero i osvojiti zabavne nagrade. Pored toga Džek sprema još mnogo razloga za slavlje uz specijalne festivalske koktele, a bićete u prilici da upoznate i sretnete sa zvezdama festivala. Pratite naše akcije na facebook stranici – Jack Daniel’s Serbia i na twitteru (jdx_backstage) za detaljne informacije o program i preregistraciji. 

Tokom četiri dana Exit festivala bićemo locirani iza glavne bine. Pristup našoj zoni je omogućen samo odabranim i registrovanim posetiocima,  akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala. Jack sprema još puno iznenađenja za svoje prijatelje!

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..