01Prvu veliku koncertnu promociju novog albuma „Hvala: )“ Luky ce odrzati u Splitu, u petak, 20.7.2012. u Galeriji Mestrovic. Album „Hvala: )“ zatvara trilogiju ciji je prvi dio bio antologijski album „Ararita“ objavljen 2002. godine dok je drugi tio trilogije, album „V.I.T.R.I.O.L.“ - objavljen 2006. godine. Koncert organizira koncertna agencija Dik-koncert.

Lukyjeva samostalna karijera, dugogodisnje clanstvo u grupama Djavoli i TBF, producentski rad na albumima Dina Dvornika, TBF-a, Daleke Obale, Urbana, Laufera, Olivera Dragojevica te na svojim solo albumima, 16 Porina, 15 Crnih macaka i 8 Zlatnih Koogli koje su svi ti albumi u raznim kategorijama osvojili te komponiranje glazbe za kazaliste te film u suradnji s Gibonnijem, razlog su zašto je Luky danas jedan od najeminentnijih hrvatskih glazbenika i glazbenih producenata.

Luky je do sada za pjesme s albuma „Hvala: )“ snimio cetiri video spota koje mozete pogledati na linku:

Link na spotove s albuma "Hvala: OVDE )"

Galerija Mestrovic je prostor vrlo nespecifican za ovakav tip koncerata, koncerti se u njemu rijetko odrzavaju i sam ambijent prostora garantira nesvakidasnji ugodjaj u kojem ce svi posjetitelji zasigurno uzivati. Bina ce za potrebe koncerta biti posebno izvedena te uklopljena u stepenice kojima se ulazi u glavnu zgradu Galerije Mestrovic. Uz takav vrlo neobican polozaj bine, atmosferi ce pridonijeti i vrhunska produkcija koja ce uz brojne scenske efekte biti upotpunjena i video projekcijama na bini te na samoj zgradi Galerije Mestrovic cija ce krila, za potrebe ovog koncerta postati veliki video zidovi. Galerija Mestrovic je suorganizator i pokrovitelj ovog nesvakidasnjeg glazbenog spektakla, a ambijent u kojem ce se odrzati koncert mozete pogledati na fotografijama na sluzbenoj stranici Galerije Mestrovic na linku:

Link na sluzbenu stranicu Galerije Mestrovic OVDE

Ulaz na Lukyjev koncert u Galeriju Mestrovic bit ce moguc iskljucivo u sportskoj ili slicnoj obuci s ravnim potplatom kako bi se sto bolje ocuvalo to, godinama neokrnjeno i fascinantno, tkanje kamena i zelenila.

Ulaznice za Lukyjev koncert u Galeriji Mestrovic bit ce pustene u prodaju u petak, 29.6. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 90 kn bit ce moguce kupiti na sljedecim pretprodajnim mjestima: u Splitu u CD Shopu Dancing Bear, u Music Shopu RK Koteks i u RK Robot (Split 3), u Trogiru u turistickoj agenciji Atlas Trogir, u Solinu u Caffe baru Kresimir, u Omisu u turistickoj agenciji Radmanove mlinice, u Makarskoj u fotomuzikaliji Joko te putem sustava Eventim. Cijena ulaznice na ulazu u Galeriju Mestrovic na dan koncerta bit ce 120 kuna.

Uz ove ulaznice bit ce moguce samo na splitskim pretprodajnim mjestima te putem sustava Eventim kupiti i sjedece ulaznice za tribinu koja ce biti postavljena u Galeriji Mestrovic. Ulaznice za tribinu ce se iskljucivo moci kupiti u pretprodaji i to po cijeni od 120 kuna. Na dan koncerta ulaznice za tribinu vise nece biti moguce kupiti.

Medijski pokrovitelji koncerta su: Radio Dalmacija, Narodni radio, Slobodna Dalmacija, portali Dalmacijanews i Net.hr, tv postaje CMC i K5 TV. Koncert, isto tako, medijski podrzavaju i radio postaje Radio Sunce, Gradski radio Trogir, Radio Brac, Megamix radio Hvar, Radio Din Don, Radio Makarska i Radio Biokovo.




<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..