DIVAstatedCentar E8 i Klub Krug se priključuju akciji "Drugari za Lidiju". Umesto ulaznice, svi posetioci će moći da kupe specijalno dizajnirane bedževe koji će se uraditi za ovu akciju. Novac koji će se prikupiti u četvrtak biće uplaćen na žiro račun koji je Lidijina porodica otvorila za dobrovoljne priloge. Divastated za Lidiju će se održati u četvrtak, 28. juna, od 21h u vrtu Kluba ''Kruga''

Poznati koji će birati muziku za vas biće:
- Nemanja Rnić, fudbaler
- Mihaela Stamenković, zvezda filma Montevideo
- Andjela Krvavac, zvezda filma Montevideo
- Danijela Vranješ, glumica
- Adriana Čortan, voditeljka
- Katarina Lazarević, voditeljka/B92
-Nemanja Kostić, voditelj/B92
- Anđelika Simić, glumica

Studentkinja Univerziteta u Beogradu, Lidija Stojanović već duže vreme ima problema sa zdravljem, tačnije jetrom. Njeno stanje se nedavno naglo pogoršalo i ona se trenutno nalazi na intenzivnoj nezi u Urgentnom centru u Beogradu. Doktori su konstatovali da se mora, što je brže moguće, izvršiti transplatacija jetre. Njeni roditelji nemaju dovoljno sredstava da plate operaciju u inostranstvu  pa su bili primorani da otvore račun za dobrovoljne priloge. Operacija košta oko 120.000 evra.

Centar E8 je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija osnovana 2004. sa sedištem u Beogradu. U okviru organizacije postoje tri različita programa: rodna ravnopravnost, zdravi stilovi života i participacija mladih.
www.e8.org.rs

Dobro došli!
Klub KRUG
info & rezervacije: 060 578 4243
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..