NBebePosterNajava događaja na festivalu Bojčinsko leto za četvrtak, 21. jun i petak, 22. jun 2012. godine. Reč je o nadoknadi programa koji su bili otkazani.

U četvrtak, 21. juna 212. godine, sa početkom u 20.30 časova na Letnjoj sceni u Bojčinskoj šumi, u organizaciji GO Surčin biće održana Opštinska gitarijada. Na gitarijadi će nastupiti bendovi:

„Kora“, Beograd
“The Leftovers”, Beograd
“SINK”, Surčin
“ContrastEve”, Dobanovci 
“Noise Shelter”, Novi Beograd
“Old School”, Boljevci

U petak, 22. juna 2012. godine, u 20.30 časova na Letnjoj sceni u Bojčinskoj šumi, u organizaciji GO Surčin, posle godinu dana, ponovo će održati grupa "Neverne bebe".

U nastavku e-maila šaljem deo izjave članova grupe "Neverne bebe" o koncertu u Bojčinskoj šumi: "Prošlo je skoro godinu dana otkako su Neverne bebe prvi put svojom muzikom zagrlile Bojčinsku šumu i baš kako smo tada obećali, evo nas ponovo na istom mestu 03.juna ove godine sa početkom u 20 časova!

Na jednoj od najlepših bina na kojima smo ikada nastupali, ponovo ćemo uz ogromno zadovoljstvo sa divnom publikom izvesti svoje dobro poznate hitove ali i potpuno premijerno neke pesme sa novog, aktuelnog studijskog albuma "Praštam".

"Ko zna", "Kaži gde je ljubav", "Gde smo", "Veliki je Bog", "Oktobarfest", "Da ima nas", nezaobilazna "Tužna pesma"...  i na prošlom koncertu su bile fantastično prihvaćene a ovog puta najavljujemo kako aranžmanska tako i repertoarska iznenadjenja uz nove pesme "Praštam", "Zar se godine ne broje", "Kraljicu" i "Kuću za spas" kao trenutno najveći hit.
Nastup u Bojčinskoj šumi svrstavamo u koncerte koji nam nisu ostali u sećanju samo po dešavanjima na bini, poplavi pozitivne energije i nezaboravnom prijemu publike već i po gostoprimstvu ljubaznih domaćina koji su učinili da ponovni dolazak u prelepom ambijentu Bojčinske šume očekujemo sa ogromnim nestrpljenjem.

Ovaj koncert održava se u okviru turneje "Praštam" i promocije istoimenog šestog studijskog albuma a kako je prvi deo turneje rezervisan za šire područje Srbije i Crne Gore, svi koji dodju mogu se na neki način smatrati i privilegovanim budući da koncerata u Beogradu neće biti do novembra kada je planiran veliki koncert u beogradskoj Areni.
Turneja "Praštam" započela je u aprilu velikim koncertima u Odžacima, Vladičinom Hanu, Kragujevcu, Paraćinu i Podgorici i nastavlja se u čitavom ex-yu regionu.

Idući ka brojci od 1900 koncerata i obeležavanju 20 godina karijere, Neverne bebe postavljaju nove standarde u prezentovanju svoje muzike i to u svim segmentima - produkciji koncerata, audio i video sferi. Novi koncept turneje "Praštam" podrazumeva ne samo odlično muziciranje po kome se ovaj bend čvrsto etablirao na sceni već i jednu novu dimenziju doživljaja njihovog stvaralaštva koju će bend sa bine poslati kroz složenu emotivno - psihološko - umetničku priču obradjenu na način na koji to rade svetske rock atrakcije."


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..