EkoStarFestOrganizatori prvog Eco Star Festivala pored afirmisanih izvođača različitih žanrova odlučili su da raspišu konkurs u okviru koga će izabrati tri sastava rock orijentacije (rock, metal, punk, ska, reggae, hc...) koji će imati priliku da se predstave brojnoj publici na glavnoj pozornici.

Negative, Fit, Eyesburn, Sunshine, DJ Marko Nastic, Kerber, Nevergreen samo su neka od imena koje će publika moći da vidi na prostoru sportskog aerodroma Davidovac u blizini Paraćina od 3. do 5. avgusta. Raspored nastupa do sada potvrđenih izvođača možete pogledati ovde www.ekostarfest.com.

Priliku da nastupe sa velikanima dobiće i tri manje afirmisane autorske grupe koje se prijave na konkurs i budu izabrane od strane organizatora. Za prijavu je potrebno najkasnije do 1. jula poslati poruku sledećeg sadržaja na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. u naslovu obavezno napisati ime grupe, žanr i grad iz kog bend dolazi, a u okviru poruke je potrebno poslati minimum jedan YouTube link sa autorskom pesmom i neku od Internet stranica grupe (sajt, Facebook, MySpace...). Imena izabranih sastava biće saopštena do 5. jula, nakon zasedanja žirija, na www.facebook.com/EkoStarFest

U saradnji sa TMM produkcijom  svi bendovi koji se prijave na konkurs ostvariće popust od 20% na sve pakete usluga ove producentske kuće (video spot, profesionalne fotografije, PR), koji će važiti do oktobra ove godine.


Ulaznice se mogu kupiti online putem eventim.rs ili na svim prodajnim mestima ovog sistema širom Srbije po ceni od 1.000 dinara koliko je potrebno izdvojiti za jednodnevnu kartu i 2.500 za komplet ulaznica za sva tri dana festivala.

Promotivni spot festivala: OVDE


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..