warmupVas sve poziva 14.07. (subota) po prvi puta u Orahovicu na Orahovačko jezero ili sada po novom Izletište ORAH na Organizirano Noćno Kupanje u sklopu kojega ćemo napraviti zagrijavanje za Ferragosto JAM 5.

Posebna zanimljivost ovog tuluma je to što se bina nalazi u samom jezeru u plićaku, okrenuta prema brani, što znači da je i "plesni podij" također jezero. Ulaz za sve je besplatan, mjuzu počinjemo puštati oko 21h, a dj kreću oko 22h pa sve dok se raziđete ili utopite (ne brinite biti će Bejvoća).

DJ dvojac koji će Vas zabavljati pod zvjezdanim nebom je jedan jedini već dobro nam znani dj CHILL iz ZG koji iza sebe ima 15ak godina radnog staža i osvježenje na sceni dj OLIVER iz OS.

Spremamo Vam također neke nagradne igrice u kojima će te moći osvojiti FJ5 Ulaznice ili Majice. Što se tiče cuge, taj dio još dogovaramo, dali ćemo imati mi šank ili će grad postaviti svoj, nešto će biti, ali u svakom slučaju najsigurnije, a i najjeftinije je da si ponesete svoje cuge (BYOB / DC). Također ćemo Vas počastiti čuvenim Čejkinim grahom ... ako imate bilo kakvih pitanja slobodno nam se javite.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..