Pozivamo vas da prisustvujete velikom nacionalnom finalu takmičenja talenata - Staropramen karaoke izazov, u organizaciji Apatinske pivare, koje će se održati u sredu, 20. juna sa početkom u 20 časova u kafiću Sunset na Adi Ciganliji (Makiška strana lokal br. 9) i između šesnaest finalista izaberete najboljeg pevača/pevačicu!

Posle 15 gradova i više od 200 takmičara, gradskih i facebook pobednika, u periodu od aprila do juna izabrani su najbolji, pobednici gradskih takmičenja koji su postali učesnici velikog finala i takmičiće se za titulu nacionalnog pobednika Staropramen karaoka izazova i glavnu nagradu, usavršavanje glasa u školi pevanja Aleksandre Radović.

Za atmosferu pobrinuće se voditeljka “Staropramen karaoke izazova” Marija Kilibarda, dok će žirijem predsedavati Aleksandra Radović. „U današnje vreme, šanse se teško dobijaju. Mladim pevačima je skoro nemoguće da ih neko čuje i vidi, kao i da pokazu koliko mogu i znaju i baš zato Staropramen radi pravu stvar! Radujem se takmičenju u kojem će svi koji imaju pevačkog talenta moći da pokažu svoje mogućnosti. Zajedno ćemo izabrati pobednika koji će, između ostalog, steći pravo i na jedan besplatan semestar u trajanju od 4 meseca u mojoj školi u Beogradu. Nadam se da će konkurencija biti žestoka i da ćemo se, iznad svega, super zabaviti!“, izjavila je Aleksandra Radović.

Podsećamo da je prvo nacionalno takmičenje Staropramen karaoke izazov pokrenuto još 2010. godine, kada je u talentu i sjajnom provodu uz Staropramen uživalo više hiljada posetilaca. Staropramen karavan 2012 posetio je: Zrenjanin, Beograd, Smederevo, Čačak, Niš, Užice, Novi Sad, Lazarevac, Leskovac, Suboticu, Kragujevac, Pančevo, Jagodinu, Sremsku Mitrovicu i Kraljevo!
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..