kapelica-za-vjencanjaIako je «samo jedan JUMF», zadarska festivalska priča nastavlja se i ove godine jer «prvi je bio toliko dobar, da se to mora ponoviti!» Na ljetovanju ste, na odličnom festivalu, u dobrom društvu,  vrhunski se zabavljate, želite li učiniti nešto ludo i otkačeno?!

Želite se oženiti na JUMF-u?! Jumf-ova kapelica je samo još jedan dio iznenađenja koje vas očekuje u parku Kapetanski. Za tu priliku, direktno iz Las Vegasa stiže nam ni manje ni više nego sam Elvis – glavom i bradom, bafama i gitarom!!!

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i doživite nezaboravno iskustvo koje ćete pamtiti cijeli svoj život. Zato zgrabite svog partnera, kojeg god spola, boje kože ili biološke vrste bio ( mrtva priroda također dolazi u obzir!) i pravac JUMF kapelica!

Kapelicu su osmislili mladi zadarski arhitektonski dvojac Lucija Melada i Tomislav Matušin, kao jedinstvenu prostornu instalaciju koju karakterizira elastična mreža kao simbol odnosa, povezanosti i fleksibilnosti u životnoj zajednici.

Naravno, vjenčanje je simbolično, kao i cijena - 40kn po paru. Osim nezaboravne ceremonije mladence očekuje i originalni vjenčani list, wedding drink te fotka za pamćenje.

Svi vi koji već imate pored sebe odabranicu ili odabranika svog života možete putem maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. rezervirati svoj termin, a svima ostalima od srca želimo da tijekom ovogodišnjeg festivalskog ludila pronađu svoju srodnu dušu.

Mladenci, sretno!

Budući mladenci, a i oni koji to nisu mogu po svoju ulaznica ispred Dhm-a (Zadar) svakim danom od 12-14h, jer cijena od samo 180 kn vrijedi do 18. 06., a nakon toga cijena će biti 210 kn. Pretprodajne ulaznice još uvijek možete nabaviti u caffe bar-u «Zodiac» u Zadru i na svim pretprodajnim mjestima koji su u sustavu Eventima diljem Hrvatske, te na www.eventim.hr. Ukoliko ne stignete osigurati svoju ulaznice prije festivala to možete napraviti na same dane, gdje će vas osim trodnevnih čekati i jednodnevne ulaznice. Za petak vrijedi cijena od 60 kn, za subotu 120 kn i za nedjelju 100 kn.


Budite i dalje u toku s događanjima na JUMF-u! Pratite nas putem naše web stranice www.jumf.hr, te facebook profila https://www.facebook.com/jumfzadar , čekaju vas još mnoga iznenađenja.


Program JUMF 2012


MAIN STAGE

Petak, 22.06
.                                                        
Prčiguzi
Gatos Del Mundo
Devils & Dust
Mechanical Heartwork                
Rambo Amadeus                                                 

Subota, 23.06.
Crasso De Odio                                                   
Debeli Precjednik                                                 
One Piece Puzzle                                                        
Goran Bare i Majke                                              
Tito & Tarantula 

Nedjelja, 24.06.
Golem
Antenat
Brkovi
Edo Maajka
Disciplin A Kitschme

SOUNDSYSTEM STAGE

Petak,22.06.
Botza sound system
Noisea (Echo Terrorists)

Subota, 23.06.

Lost Theory Fest:
Zmayo ( Pistolero Crew)
Val Vashar (Zenon)
Steve-O (Suntrip)

Nedjelja, 24.06.
Gox Massiv Gox Steppa ( Dub - Roots Steppa - Reggae )
Karlo i Ivana (Homegrown Sound)
Dj Peter Posh (Kingston Sound)

Cijene dnevnih ulaznica iznositi će 60kn za petak, 120kn za subotu te 100kn za nedjelju. Cijena trodnevne ulaznice od 18.06. iznositi će 210kn.

Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..