Ekipa koja je realizovala Jelen top 10 turneju je za više od dva meseca obišla 10 gradova, a posetilo ju je više od 15.000 rokera širom Srbije i Republike Srpske. Spektakularni završetak ovogodišnjeg izdanja jedinstvenog rokenrol karavana očekuje nas na Ušću, 30. juna, četvrte večeri Guarana Belgrade Calling festivala.

Za svečano zatvaranje ovogodišnjeg izdanja Jelen top 10 turneje, za Beograđane i sve one koji planiraju da doputuju u prestonicu zadnjeg dana juna, izvođači su birani pažljivo, da zadovolje sve rokere koje očekujemo u velikom broju, jer, ulaz je besplatan za sve posetioce, a na bini koju će samo nekoliko dana pre toga ,,overiti“ Ozzy Osbourne, Faith No More, Orbital, The Cult, Jessie J i mnoge druge zvezde prvog Guarana Belgrade Calling festivala, u subotu 30. juna nastupiće: veliki Darkwood Dub, nepredvidivi Kanda Kodža i Nebojša, opaki Block Out, ,,bjesni” Bjesovi, kultna Eva Braun, moćni Goribor, lepršavi Svi na pod, i perspektivni Straight Mickey and the Boys i Sharks Snakes and Planes.


Na Ušću, dakle, nastupa sam krem domaćeg rokenrola, spoj mladosti i iskustva, r’n’n dinosaurusa i muzičara čije vreme tek treba da dođe. 

Tačne informacije o predstojećem finalu Jelen top 10 turneje u Beogradu u okviru Guarana Belgrade Calling festivala, kao i brojna iznenađenja očekuju vas: OVDE, OVDE & OVDE

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..