Alex-GaudinoGaudino za zagrevanje! Četvrti po redu Guarana Foum Fest održaće se 1. septembra u Beogradskoj Areni, a organizatori najavlju najjači lajn ap do sada. Prvo poznato ime ovogodišnjeg festivala je Italijan Alex Gaudino, čiji su hitovi obeležili proteklu deceniju.

Popularni di džej nastupiće među prvima u Areni i ugrejati masu pred veliki talas pene koji će iz više topova i penopada poteći oko dva sata iza ponoći.

Pored Gaudina, za miks pultom će se naći više svetskih di džej zvezda, čija imena se sada čuvaju u tajnosti.

Karte čija prodaja je počela u ponedeljak, samo u junu moći će da se nabave po ceni od 1250 dinara, dok će na veče događaja koštati 2200 dinara. Pored Kolosej Multipleksa, ulaznice će se prodavati u kard servisu, Domu Sindikata, kao i na biletarnici arene.

AF: Foam Fest na BBC-u!
U reportaži koja je u ponedeljak uveče emitovana na britanskoj televiziji BBC, pored prirodnih lepota koje nudi jugoistočna Evropa, autori su naglasili da većina turista Srbiju posećuje zbog fenomenalnog noćnog života. Foum Fest je opisan kao jedinstven festival u svetu koji iz godine u godinu privlači sve veći broj Britanaca.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..