Rebel_star_credit-by-TomislS ponosom objavljujemo da je grupa REBEL STAR potpisala diskografski i nakladnički ugovor s Dancing Bearom! Treći album Rebel Stara očekujemo do kraja rujna 2012., a najavni singl 'Anđeli' već do početka sedmog mjeseca!

Sjajan put Rebel Stara započeo je u priznatim bendovim Eva Braun i Popcylce u kojima je djelovao Milan Glavaški. Kada se Glavaški otisnuo u život via Budimpešta – Amerika njegovo glazbeno stvaralaštvo je djelomično stalo. No, zaljubljenik u indie rock, power pop, pop-rock i općenito u vintage zvuk i instrumente šezdesetih i sedamdesetih, nije dugo mirovao te je pokrenuo REBEL STAR koji ove godine slavi šest godina postojanja. Kroz godine djelovanja, tijelo benda se mijenjalo, da bi u Tvornici Kulture početkom ovog mjeseca na rođendanu Terapije.net zagrebačkoj publici konačno bila predstavljena posljednja postava ovog iznimno kvalitetnog i posebnog benda. Unatoč izmjenama u postavi, Glavaški je kao Rebel Star do sada uspio snimiti jedan EP, 2 CDa i jedan vinylni singl.

Rebel Star trenutno rade na novom singlu 'Anđeli' koji će najaviti izlazak trećeg studijskog albuma; bit će to njihov prvi album objavljen za hrvatskog izdavača.

Svi vi zaljubljenici u Dylana, Younga, Jacksona Browna, The Kinkse, CSNY, Small Faces, The Jam, Ryana Adamsa, Lucindu Williams, Becka, Sonic Youth, Lennona i naravno The Beatlese, dok čekate 'Anđele',  ako do sada niste, upoznajte i zvuk REBEL STARA kroz njihov najpoznatiji singl 'Staklo' OVDE


<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..