BUNNYEDGEBeogradski sastav Bunny & Edge je osnovan 2011. godine, a njegov idejni tvorac je Ivica Stjepanović, kompozitor i aranžer. Ivica je beogradskoj publici poznat po mnogobrojnim kompozicijama koje je radio za filmove, pozorište i multimedijalne performanse.

Album "Happy Time" je debi album sastava Bunny & Edge i sadrži jedanaest pesama. Muziku na ovom albumu autor definiše kao Acoustic Street Music, koja je po njemu odraz okruženja u kom živi. Interpretirana na dvosmislen i duhovit način, muzika na ovom albumu je savremena muzika koja sadrži elemente tradicionalnih ritmova, JAZZ-a i POP-a. Kompozicije, aranžmane kao i produkciju albuma, radio je Ivica Stjepanović. Tekstove je pisala Snežana Arnautović, multimedijalni umetnik. Specijalni gost na albumu za pesmu „Black Underwear“ je Nenad Vasić, frontmen grupe Rain Dogs.

Za pesmu „I want to cook“ je snimljen spot, koji je ujedno i prvo predstavljanje sastava Bunny & Edge: http://youtu.be/yWt8RUgWqrI

Bunny & Edge je grupa od deset članova, koju čine: Predrag Milutinović - bubanj, Ivica Stjepanović - kontrabas, Nikola Stajić - gitara, Vladimir Milenković - klavir, Miloš Nikolić - truba, Mladen Lukić – trombon, Saša Gnus – flauta i klavijature, Aleksandra Bijelić - vokal, Nela Kaluđerović - prateći vokal, Dunja Vujadinović – prateći vokal.

Bunny & Edge AUDIO za emitovanje na radio stanicama: OVDE

Linkovi za preuzimanje spota "I want to cook" grupe Bunny & Edge: OVDE

Promocija debi albuma "Happy Time"
Cena ulaznice: 250 dinara.
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..