EkoStarFestUlaznice za prvo izdanje trodnevnog događaja raznovrsnog muzičkog programa i šarenolikog pratećeg sadržaja od pre nekoliko dana nalaze se u prodaji. Lista učesnika muzičkog dela festivala gotovo svakodnevno se proširuje, a organizatori najavljuju da se mogu “očekivati neočekivana imena”.

U petak 3. avgusta nastupiće Sunshine, S.A.R.S., Dbau, Elvis Jr. Kurtovich, Vandal, SevdahBaby, Voodoo Popeye i Marčelo & Filteri. Drugog dana Eco Star festivala publiku će zabavljati Negative, Eyesburn, Roots Rocket Band, Sopot, Art Diler, DJ Isy Dee i DJ Malika, a završne večeri sviraju Kerber, Nevergreen, Fit, Supervajb, The Toronto Drug Bust i Beta Sound & Mr Groove.

Kompletan program festivala biće realizovan na otvorenom prostoru sportskog aerodroma Davidovac kod Paraćina, a uskoro se očekuju informacije o drugim aktivnostima koje će se odvijati tokom sva tri dana Eco Star festivala.

Ulaznice se mogu kupiti online putem eventim.rs ili na svim prodajnim mestima ovog sistema širom Srbije po ceni od 1.000 dinara koliko je potrebno izdvojiti za jednodnevnu kartu i 2.500 za komplet ulaznica za sva tri dana festivala.

Više informacija o festivalu mogu se naći na stranicama: www.facebook.com/EkoStarFest i www.ekostarfest.com.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..