mauro-picotto„Lucky Records“ u saradnji sa Beck’s-om dovodi  jednog od najpopularnijih italijanskih producenata elektronike. Svuda gde je jak beat, dobra energija, najbolja muzika, tu je i Beck’s! Već godinama Beck’s je sinonim za dobru zabavu i vrhunske izvođače!

Beck’s uvek prepoznaje dobru energiju i pru¾a beskompromisan provod na vodeæim muzièkim dogaðajima kao ¹to je Beck’sperience iznenaðujuæi domaæu publiku svetski priznatim imenima elektronske muzike. Iz godine u godinu, uzbuðenje, autentiènost, bunt protiv dosade svakodnevice i vrhunska zabava, postali su drugo ime Beck’s-a!

Mauro Picotto godinama privlači našu pažnju zbog odliène produkcije i albuma koji su ušli u srca mnogih. Legendarne numere „Komodo“, „Pulsar“ i „Awesome“ vrte se i dan danas, a pamte se i njegove „Meganite” klupske večeri na Ibizi, u svoje vreme najposeæenije na čarobnom „belom ostrvu“. Iza njega stoji preko 600 producentskih numera i još veći broj remiksa, prodatih u preko 6 miliona kopija širom planete. Tokom svoje plodne karijere nagraðivan je mnogo puta, od strane publike i kritike (Deejay Magazine – Best DJ, DJ Awards 2005 Ibiza: Winner).

U godini iza nas Mauro je pokrenuo “Alchemy Music Festival” u Cavour-u, svom rodnom gradu u Italiji, dvodnevni apsolutno underground festival, na kome je pružio moguænost mladim talentima da puštaju muziku sa njim - „rame uz rame”. 2011. godinu obeležio je i izlazak i njegovog posednjeg studijskog albuma, „TwentyEleven", koji je još jednom potvrdio da je Mauro Picotto ime koje se, posle 30 godina karijere, nalazi u samom svetskom vrhu muzičke industrije.

Veterana i kralja italijanskog tehno zvuka doèekaæemo “u punom stilu” 16. juna, u prostoru Bašte Sava Centra u Beogradu!

Iste veèeri nastupiæe Kobaya (Nenad Petrovic) - jedan od najboljih producenata sa naših prostora i danas aktivan član Recon Warrioirs ekipe, Speedy i Goran Isiæ, DJ-evi i producenti, osnivači kuće Lucky Records, kao i Toma Tek i Klaus, duo iz Novog Sada čiji b2b garantuje energičan zvuk i beat.

Prvi kontigent ulaznica za naredni “Lucky Showcase” nalazi se u prodaji (Bilet servis, Beogradska Arena, www.tickets.rs) po ceni od 800 din. 


<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..