EyesburnOd 3. do 5. avgusta na otvorenom prostoru sportskog aerodroma Davidovac u neposrednoj blizini grada Paraćina održaće se festival Eco Star sa ciljem očuvanja životne sredine uz bogat muzički program.


“Želimo da edukujemo građane, kroz muziku i radionice, da je očuvanje životne sredine jedan od najbitnijih životnih elemenata, kako bi u sadašnjosti i budućnodsti živeli u mnogo zdravijem okruženju”, poručuju iz Udruženja ,,Eko-svest”, koje ceo projekat realizuje u saradnji sa Ministarstvom životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja i Javnim preduzećem Nuklearni objekti Srbije.

Muzički program festivala sva tri dana obuhvatiće nastupe renomiranih izvođača različitih žanrova, a pored regionalnih zvezda i kvalitetnih sastava čije vreme tek dolazi nastupiće i određeni broj poznatih DJ-eva.

“Za sada smo obelodanili samo deo programa, a u danima koji slede povremeno ćemo otkrivati i ostatak, kako muzičkog tako i edukativnog dela Eco Star Festa”, kažu oranizatori.

U petak 3. avgusta nastupiće veterani domaće scene Sunshine, Elvis Jr. Kurtovich, Voodoo Popeye, Marčelo & Filteri, zatim S.A.R.S., SevdahBaby, bosanskohercegovačka grupa DBAU i Vandal iz Makedonije.

Drugog dana prvog Eco Star festa na otvorenom prostoru sportskog aerodroma Davidovac nastupaju DJ Isy Dee i DJ Malika, Negative, Eyesburn, višečlani Roots Rocket Band iz Bugarske, banjalučki Sopot i mlade snage Art Diler.

Za završno veče za sada su potvrđeni nastupi kultnih sastava Fit i Kerber, srpsko-mađarskih metalaca Nevergeen i The Toronto Drug Blust iz Slovenije.

Aktuelnosti vezane za Eco Star Fest mogu se pratiti putem sajta www.ekostarfest.com i zvanične Facebook strane www.facebook.com/EkoStarFest
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..