vracaroksU petak u Božidarcu će se održati poslednji ovosezonski  koncert  iz serijala Vračar Rocks!  na kome će nastupiti bendovi Kristali, Virvel I Wooden Ambulance. Ulaz u Božidarac se otvara u 20 časova, koncert  počinje oko 20:30, cena ulaznice je 400 dinara. Karte se mogu kupiti na ulazu u Božidarac na dan koncerta.


Beogradski bend Kristali  na sceni se nalazi preko petnaest godina. Do sada su izdali tri studijska i jedan live album, za sobom imaju mnoštvo odličnih koncerata, ali pre nekoliko godina napravili su pauzu sa koje se vraćaju  i spremaju veliki come back! Pored starih hitova Kristali će beogradskoj publici predstaviti i nekoliko pesama sa predstojećeg albuma koji ovih dana počinju da snimaju u Studiju V RTS-a a čiji je izlazak planiran za jesen.

Samo za publiku festivala  Vracar Rocks! grupa Virvel izlazi iz studija gde sprema novo izdanje. Šetnja kroz pesme sa prethodna tri albuma, upoznavanje sa novim numerama, Virvel u svom najjačem sastavu, najava leta - jednocasovna avantura koja  se ne sme propustiti!

Wooden Ambulance je singer-songwriterski alter ego Gorana Grubišića bubnjara subotičkog benda Ana Never. Za njegov muzički izraz kolokvijalno bi se moglo reći da spade u  sferu alternativnog folk-rocka subotičko-horgoške peščare. To i jeste svojevrsna epigonska amerikana, muzika akustične gitare i zaludnog glasa.

Festival Vračar Rocks! želi da se zahvali svim bendovima koji su nastupili ove sezone (uključujući humanitarne koncerte koje smo organizovali sviralo je preko 100 bendova!), publici koja je u velikom broju dolazila na koncerte, medijima koji pomažu razvoj scene kao i opštini Vračar i Centru za kulturu Božidarac koji su nam ustupili prostor od koga smo napravili ključno mesto okupljanja beogradske rock`n`roll publike.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..