born_villain_1Da vas na IQ Music festivalu koji će se održati 9. juna u Beogradskoj areni uz pomoć Jelen Live-a, očekuje veliki broj iznenađenja, potvrđuje i najnoviji singl Merlina Mensona. Naime, već poznata saradnja između ovog ekscentričnog umetnika i glumca Džonija Depa, nastavljena je i zajedničkim singlom.

 

Marilyn Manson i Johnny Depp su snimili obradu legendarne pesme 'You're So Vain' koju u originalu izvodi Carly Simon. Ova obrada se nalazi na novom Mansonovom albumu 'Born Villain' kao bonus pesma. Johnny Depp ovde svira bubnjeve i gitaru, dok Manson peva i svira gitaru.

Njih dvojica su, inače, dugogodišnji prijatelji još od serije "21 Jump Street" u kojoj je Depp bio glumac, a Manson - statista. Manson kaže da je ova pesma "opisuje njihov odnos na jedan ironičan način," a planira i snimanje spota u kome će se njih dvojica gledati u ogledalu. Ovo nije prvi put da muzičar i glumac sarađuju - Mansonova pesma "The Nobodies" se pojavljuje u remiksovanoj verziji u filmu "From Hell" u kome Depp igra glavnu ulogu. 

Novi album Marilyn Mansona „Born Villain“ izlazi 30. aprila na etiketi Cooking Vinyl za izdavačku kuću Universal music.  Ovo je prvo izdanje od 2009. godine, kada je objavljen album "The High End of Low", poslednji za izdavačku kuću Interscope. Prošle nedelje, Marilyn Manson je izbacio spot sa novog albuma za singl "No Reflection".

Pesmu „ You’re so Vain” u verziji Mansona i Depa možete preslušati: OVDE

Podsećamo vas da je IQ Music nov muzički festival, koji pokreću Arena Beograd i Beogradska Kulturna Mreža, uz podršku Jelen Live i na kome će se predstaviti više različitih izvođača, kako iz regiona, tako i sa internacionalne muzičke scene. Pored Mensona, nastupiće Laibach, Dirty Vegas, Mizar i domaći bend Block Out.

IQ MUSIC će pružiti priliku i mladim, neafirmisanim izvođačima da nastupe na bini u Beogradskoj areni. Bendovi mogu putem konkursa na  društvenoj mreži Facebook, na stranici IQ MUSIC, da učestvuju u takmičenju za ovaj prestižan nastup.

Ulaznice po cenama od 2890 parter i 2990 dinara tribine u prodaji su na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Card servis prodajna mesta, Eventim prodajna mesta, „Ušće” Shopping centar. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..