image001Zagrevanje za radni vikend, nakon kišnog Uskrsa, u Parobrodu počinje u četvrtak 19. aprila u 20h, poslednjom u nizu izložbi na kojima se predstavljaju mladi beogradski umetnici.

Izložba Marije Radosavljević pod nazivom “Dijamant”, podeljena je na tri dela, a glavna tema kojom se umetnica bavila je bazirana na lepim trenucima i osećajima, koje ponekad zanemarimo u brzini svakodnevice, i na lepoti malih stvari, koje ponekad zaboravimo da cenimo.

Marija Radosavljević, rođena je 19.05.1986. u Beogradu i trenutno je na završnoj godini FPU, na odseku za fotografiju.

U petak 20. aprila, u Parobrodu će novi album promovisati grupa Polyester Shock, a svirka, koju će pratiti i video projekcija,  počinje u 20.30h.

Pet godina nakon albuma prvenca "Stereo" (Automatik Records, 2007.) i "Soba 304" (Self-released, 2009.), marta ove godine Polyester Shock izdaju svoj treći album, nazvan jednostavno "Polyester Shock", i to kao besplatan download na sajtovima regionalnog MTV-ja (www.mtv.rs). Na albumu se nalazi 11 novih pesama, a kao specijalni gost na pesmama “Pogledaj napred” i “Zmaj”, gitaru je odsvirao Željko Nikolić, gitarista i pevač benda Roze Poze. Prvi singl, propraćen spotom za pesmu  "Odmah i sad", koji se pojavio istovremeno kada i album, trenutno se nalazi na svim relevantnim muzičkim top listama.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..