IrenaIrena Blagojević, naša poznata jazz, pop i soul pevačica, nastupiće 30. marta na 7. SM Jazz Blues Spring Festu u Sremskoj Mitrovici.  U postavi sa trenutno najznačajnijim domaćim jazz muzičarima izvešće repertoar sastavljen od kompozicija sa još uvek aktuelnog i rado slušanog albuma prvenca "Jutro bez ljubavi", kao i nekih popularnih jazz standarda.
Ova umetnica u predstojećem periodu značajan deo vremena posvetiće i pedagoškom radu, jer od 15. aprila počinje sa radom Škola pevanja Irene Blagojević. Namenjena je svim talentovanim, mladim ljudima, zainteresovanim da savladaju i usavrše pevanje. U pitanju je individualna nastava, koja podrazumeva upoznavanje sa različitim pevačkim stilovima, a kursevi se održavaju u trajanju od tri meseca. Zainteresovani za pohađanje nastave pevanja, sve informacije mogu pronaći na www.irenablagojevic.com.

Irena je nedavno snimila drugi spot za jednu od najlepših pesama sa albuma prvenca „Jutro bez ljubavi“ – bossanovu „Dal’ si to ti“ (muzika Lazar Avramović, tekst Dejan Ivanović, aranžman Ivan Aleksijević), koji je vrlo zapažen od strane publike.

Tokom ovog proleća Irena Blagojević obradovaće svoju publiku i novim pesmama. U toku je snimanje singla koji bi trebalo da najavi njen novi album, a više informacija o tome očekuje vas uskoro!
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..