CP1Trio iz Mladenovca najavio je konačno snimanje svog prvog albuma čiji se izlazak, prema rečima gitariste i pevača Jovana Stepića, očekuje krajem februara, početkom marta. Najavljen beogradski nastup trećeg februara.

Cotton Pickers, nenametljivo i bez pompe gotovo svakodnevno koračaju krupnim koracima pravo ka vrhu domaće scene. Etiketu odličnog live sastava čije su autorske pesme vredne svake pažnje vredno i pošteno su osvojili predanim radom i čestim koncertnim aktivnostima, čak i u situaciji kada nikome ne cvetaju ruže što se tiče kontinuiteta nastupa i interesovanja publike.

“2012-a je definitvno godina kada će izaći naš album prvenac. Snimanje počinjemo za nekoliko dana, a album će se zvati ‘SlaughterHouse Blues’. Očekujemo da izađe krajem februara, početkom marta pa će ljudi moći da se uvere, ili razuvere, u naš kvalitet.”, otkriva Jovan Stepić.

Nema sumnje da će braća Stepić, pomenuti Jovan i mlađi Ivan, kao i bubnjar Uroš Ugrinović i ovaj poduhvat realizovati na visokom nivou, opravdavajući pobede na značajnim festivalima poput Zaječarske i Požarevačke Gitarijade.

Priliku da se uveri u kvalitete ove grupe beogradska publika imaće u petak 3. februara u klubu Atom Live (Cara Dušana 13, Dorćol). Početak koncerta najavljen je za 22.30h, a cena ulaznice je 200 dinara.

http://www.facebook.com/pages/COTTON-PICKERS/94190344608

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=khFH8zobxOI
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..