kc-grad-498U KC Gradu vas očekuje:




30. januar, 19:30h
Delikatesni ponedeljak - Philippe Le Moine

Ovog Delikatesnog ponedeljka za vas kuva supu od luka Philippe Le Moine, zamenik drirektora - Atase za kulturu Institut français de Serbie


1. februar, 19h
Dizajn inkubator "NOVA ISKRA"

Pozivamo na konferenciju za medije i prvo javno predstavljanje projekta NOVA ISKRA Dizajn inkubatora.
Dizajn inkubator NOVA ISKRA je nezavisna, inovativna i samoodrživa platforma za profesionalni razvoj i afirmaciju mladih industrijskih dizajnera i dizajnera nameštaja. Prostor Inkubatora NOVA ISKRA u Ulici Gavrila Principa, biće mesto susreta i kreativne razmene, međusobne podrške i zajedničkih poduhvata mladih kreativaca i predstavnika industrije. Krajnji cilj je ostvarivanje realnih i održivih veza između dizajnera i proizvođača, koje bi trebale da rezultiraju proizvodima koji će svojim dizajnom i kvalitetom izrade obogatiti domaće tržište, i biti konkurentni na globalnom nivou.
NOVA ISKRA je namenjena mladim dizajnerima koji su na početku svoje profesionalne karijere iz domena industrijskog dizajna, dizajna nameštaja, arhitekture i uređenja enterijera, grafičkog dizajna i svega onoga što može da nađe praktičnu primenu u sektoru proizvodnje.


3. februarr, 23h
LOSING CONTROL 07

Damjan Eltech & Sajsi MC Live!
Lea Dobricic
Shekimon
Vid Marianovic and Simon Roge

Ulaznice 100 rsd do ponoći. Posle ponoći 200 rsd


4. februar, 20h
Vjeko Sumić - izložba

Vjeko Sumić, rođen u Splitu 1984. godine. Seli se u Zagreb 2002. godine i završava politehničku akademiju, specijalizacija grafički dizajn i multimedia. Upisuje online Master na „Sessions school“ u New Yorku, specijalizacija Design&Typography. Tokom 2009. godine se seli u Beograd, gdje otvara svoj studio koji se bavi dizajnom i raznim socail / art projektima.
Projekt „Alternative History“ se bavi događajima tokom 2010 godine i ilustrira ih. Dok neki radovi imaju tendenciju da se kritični, drugi su usmjereni na pozitivanu stranu. Pokušaj projekta je doći do šire javnosti s time da radovi pobude svijest što se zbiva na globalnoj sceni tokom godine, što nam masovni mediji serviraju a što se zapravo zbiva iza naših leđa a da toga nismo ni svjesni jer ti događaji ne dobivaju dovoljan medijski prostor.

Izložba je otvorena do 10. februara


4. februar, 23h
ITS A LOCAL THING!

“It’s A Local Thing!” je deseti nastavak serijala žurki "It’s A Dubstep Thing" koji će biti održan u subotu 4. februara u Kulturnom centru “Grad” u Beogradu. "It A Local Thing" je orjentisan ka domaćoj alternativnoj muzičkoj sceni sa naglaskom na dubstep, grime, dub, reggae, garage, funky…
Prvi put u okviru “It’s A Dubstep Thing!” žurki će nastupati Jackie Dagger, dj i producent iz Novog sada, host radio emisije RMNG Show i Irie Revolution, dvojac iz Novog Sada koji prezentuju različite sound system stilove bazirane na jamajčanskoj i britanskoj muzici.

Cena karte za ovaj događaj iznosi 300 dinara, a uz svaku kupljenu kartu se dobija promo CD sa miksom koji je DJ Plastician ekskluzivno snimio za "It’s A Dubstep Thing!".


5. februar, 12h
Škola lifestyle bloga

Ako volite modu, fotografiju, dekoraciju, kreativno pisanje, arts&crafts, gastronomiju i još mnogo toga, a već duže vreme želite da imate svoj blog, onda je ovaj kurs prava stvar za vas: Škola lifestyle bloga, u kojoj ćemo se pričati i učiti o svemo što je potrebno za uspešan početak blogovanja. Družićemo se i sa nama dragim gošćama na kraju radionice, popularnim srpskim fashion blogerkama, a sve to u organizaciji dve izuzetne Jelene.


5. februar, 22h
Bernays Propaganda / Gymnastics / While

Bernays Propaganda / Skoplje
http://www.myspace.com/bernayspropaganda
Gymnastics / Ruma
http://www.last.fm/music/Gymnastics
While / Beograd
http://soundcloud.com/vvhile
Ako je neko dobar primer koliko daleko možete otići kao indie bend iz male zemlje na Balkanu onda su to zasigurno Bernays Propaganda iz Skoplja. 5 godina postojanja, dva EP iisto tolikoLP izdanja (Moonlee Records), nekoliko turneja sa preko 250 koncerata širom Evrope uz nastupe na Exitu (Main Stage), Terraneu i hrpi manjih festivala.

Karte će u pretprodaji biti 300 (šank KC Grad), a na dan koncerta 400 dinara.
Organizacija:
http://www.supersizeshe.com/



Indie-Goes-Tronic “TOUGH LOVE” Party!
10. februar, 23h

“LOVE” – zato što je žurka samo četiri dana pre Dana zaljubljenih, a “TOUGH” zato što vas IGT ekipa, kao i svaki put do sada, neće izneveriti, nego će obojiti klub u crveno i isporučiti vam baraž bitova i ritmova, ali zapakovanih u numere koje na ovaj ili onaj način govore o ovakvoj ili onakvoj ljubavi.
Sve za vaše dobro.
Ovoga puta, uz Voltu i Powna, ponovo na IGT večeri nastupa i amsterdamski DJ i producer - ME.N.U. (Artefact Records, London).

Ufur do 23:00 - FREE / posle 23:00 - 200RSD
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..