Foto_SupernautAutogeni trening, 16osam23, Supernaut, Šinobusi i Keckec + Berza ploča.




Četvrtak 26. januar, 22.30
AUTOGENI TRENING I 16 OSAM 23 @ GUN CLUB

Ulaznice: 300 dinara

U četvrtak 26. januara očekuje nas dupli program: koncert grupa 16 osam 23 i Autogeni trening - savršena klupska svirka za razmrdavanje organizma.  Najavangardnije ime crnogorske scene – AUTOGENI TRENING i najmlađi bend među veteranima srpske rok scene ’90-ih – 16 OSAM 23, prvi put dele scenu upravo u Gun Clubu u Miloša Pocerca 10.

Povratnici na scenu, staropazovački sastav alter orijentacije 16 osam 23, novembar prošle godine proveli su u studiju snimajući dve nove pesme koje bi trebale da se nađu na 12″ EP za sada nepoznatog naslova. Novi materijal trebalo bi da bude objavljen u vinilnom obliku, ali I postavljen za besplatan download na proleće 2012. godine.

Crnogorski sastav Autogeni Trening važi za jedan od zapaženijih sastava novije generacije na regionalnoj sceni. Prošlog septembra je objavio treći album, “Na pučini živog peska”, na kome se nalazi trinaest numera.


Petak 27. januar, 22.30
SUPERNAUT @ GUN CLUB

Ulaz: besplatan do 23.30, posle toga 200 dinara

Kultni andergraund sastav SUPERNAUT ponovo stiže u Gun Club!

Grupa Supernaut predvođena Srđanom Điletom Markovićem već više od 18 godina je sinonim za beogradsku andergraund scenu. To dokazuju svakim novim nastupom!

Publika Gun Cluba je već upoznata sa atmosferom koju ovaj duo stvara na svojim koncertima. Energija koju Supernaut emituje sa bine je neponovljiva i uvek drugačija. U to će moći da se uvere svi koji posete Gun Club u petak 27. januara.

Gun Club i Supernaut svim posetiocima poklanjaju BESPLATAN ULAZ na concert do 23.30. Posle toga, ulaznice će se naplaćivati simboličnih 200 dinara.


Subota 28. januar, 22.30
ŠINOBUSI I KECKEC @ GUN CLUB

Ulaznice: 300 dinara u pretprodaji, 400 na dan koncerta

Posle duže vremena, novosadski ŠINOBUSI će nastupiti u Beogradu – u subotu 28. januara u u beogradskom Gun Clubu. Izvešće pesme sa sva tri do sada objavljena albuma i poneku zanimljivu obradu, a kao specijalni gost pojaviće se i KECKEC koji će tom prilikom promovisati novi singl.



Ulaznice će moći da se kupe u pretprodaji u kafeu Šikarica (Skadarska 22) po ceni od 300 dinara, ali i pred koncert, na ulazu u klub, po ceni od 400 dinara.
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..