kc-grad-498Repertoar za 16-22 januar 2012.




17. januar, 16h
LA LECHE - Kurs dojenja
La Leche Liga je osnovana 1956. te godine u SAD-u i od svog osnivanja se bavi pomaganjem mamama oko dojenja. Iza ove organizacije stoji tim strucnjaka, pedijatra, antropolga i akusera iz celog sveta.
http://www.llli.org/serbia.html



17. januar, 20h
Gradska knjižnica : Promocija romana "Bremasoni" Mirjane Đurđević
"Često mi za nešto što napišem kažu da sam preterala, da bi ih koliko sutra naša svakodnevica demantovala, u novinama osvanu triput luđe stvari od mojih izmišljotina", kaže Mirjana Đurđević, autorka najpopularnije (ako ne i jedine) detektivke u srpskoj prozi, Prljave inspektorke Harijete.
Duhoviti, ironični i gotovo uvek kritički obojeni, romani ove autorke nastali su kao "alergijska reakcija na život", oni svedoče o "podnošljivoj teškoći preživljavanja" u Srbiji ovde i danas.
U pratećem programu: dokumentarci o masonima i prigodna muzika.
Moderatorka: Tijana Spasić


18. januar, 20h
Mape Lica - izložba Ane Radovanović
Serija crteža nastalih tokom 2011. godine pod imenom „Mape Lica“ predstavlja grafičku avanturu istraživanja ljudske vrste. Koristeći vrlo blizak ugao, projekat prikazuje putovanje kroz karaktere, pokušaj njihove analize raščlanjivanjem na elemente u potrazi za srži samog karaktera.
Rođena je 1986. godine u Aranđelovcu. Diplomira slikarstvo 2010. godine u klasi prof. Enca Ortija na rimskoj akademiji (Accademia di belle arti di Roma). Zatim upisuje studije grafičkog dizajna i ilustracije na urbinskom institutu I.S.I.A. Urbino. Član je umetničke grupe DIA-LOGOS sa kojom je izlagala širom Italije.
Izložba je otvorena do 25. januara


19. januar, 21h
Oh!Pears(USA)
Oh!Pears(USA)
Ika(Bg)
Tough Guys of America(Bg)
Posle niza godina sviranja u jednom od najinteresantnijih bendova američke indie scene u protekloj dekadi-Pattern is Movement, Corey Duncan vratio se sa novim projektom. Oh!Pears prestavlja neobičnu kombinaciju muzike njegovog prethodnog benda i odgoja u porodici sa dugom tradicijom klasičnog muziciranja.
Cena karte je 400 u pretprodaji (šank KC Grad), a 500 dinara na dan koncerta.


20. januar, 19h
Džem od šljiva
Nastupaju : Juice, Vox, Voke, Bdat Dzutim, Ill G
Dj’s: Coldie, Rokam, Vojkanskee
Bboy battle 7 to smoke 2 guns up
Dodela prvih srpskih Hip Hop nagrada u organizaciji Recognize Crew-a (jedne od najuspesnijih bboy ekipa na sceni), nagrade za najbolje grupe i pojedince u svim elementima Hip Hop kulture, plus nagrade za zivotno delo u okviru kulture.
Ulaz 400 RSD


21. januar, 23h
DANIEL BELL (Detroit, USA)
DANIEL BELL (DBX) - Detroit, USA
Vlada Janjić
Gordan Paunović
Daniel Bell je devedesetih godina u Detroitu kreirao novi muzički rečnik elektronske muzike baziran na repetitivnim ritmovima i fuziji minimalističkog house-a i techna.
http://daniel-bell.com
http://www.myspace.com/xdanielbellx
Cena karte 350 RSD do ponoći, 500 RSD posle ponoći



INDIE-GO! CHART 2011
27. januar, 22h
Kao i svakog januara Indie-Go! priprema party na kojem će biti predstavljena godišnja lista singlova za godinu koja se upravo završila, u ovom slučaju za 2011-tu, a koju je izabrao DJ tim zajedno sa svim fanovima večeri i članovima indie DJ postava iz Puba Brod. Za omiljene bendove na listi predloga možete glasati na ovoj adresi sve do 26. Januara (http://indie-go.com/glasanje/ ), a na samoj večeri, u petak 27. januara, će biti predstavljeno prvih 30 mesta.
Ulaz 100 RSD



Dobrodošli u GRAD!
<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..