Zemlja-gruvaOrganizovan doček Nove godine u zrenjaninskom „Zelenom zvonu“ održaće se u subotu, 31. decembra od 21h.



Novogodišnja noć u Pozorišnom klubu biće u znaku najvećih hitova domaćeg i stranog rock’n’roll zvuka, za koji će se pobrinuti zrenjaninski sastav UP 33 uz podršku prijatelja za bas gitarom i bubnjevima. Kao i dos sada, njihov nastup krasiće prepoznatljive numere muzičara poput Dire Straits, Eric Clapton, Metallica, Billy Idol, The Police, Faith No More, Sting, ali i EKV, Azra, Gibonni ...

Dodatne informacije u vezi sa dodatnim sadržajima, rezervacijom željenog mesta i karte po pretprodajnoj ceni, mogu se svakodnevno potražiti u Pozorišnom klubu.

~ ~ ~

U petak, 6. januara od 21h u Pozorišnom klubu „Zeleno zvono“ održaće se tradicionalni Božićni koncert Tamburaškog orkestra „Melem“. Veče u znaku obeležavanja velikog praznika, u "Zelenom zvonu" biće u znaku najvećih hitova tamburaške muzike, među kojima su "Evo banke", "Tri metera somota", "Moja mala nema mane", "Kada padne prvi sneg", "Fijaker stari", "Da zna zora", "Govori se da me varaš", "Nema lepše devojke" itd.

Ulaz se ove večeri neće naplaćivati.

~ ~ ~

U subotu, 14. januara u 22h u Pozorišnom klubu „Zeleno zvono“ održaće se koncert beogradskog sastava „Zemlja gruva“. Ovo je prvi put da će „Zemlja gruva“ imati klupski nastup u Zrenjaninu, te se od ovih pionira nove srpske pop scene očekuje da će opravdati parolu pod kojom nastupaju: „ Strogo đuskanje, do poslednje kapi znoja“ .

Karte po pretprodajnoj ceni mogu se svakodnevno kupiti u Pozorišnom klubu „Zeleno zvono“.

Trenutno najbrojniji bend na domaćoj sceni je za relativno kratko vreme od izdavanja prvog albuma "WTF is gruvlend?" iz klupske atrakcije prerastao u monster band  i najavio da je reč o pojavi kakva se odavno nije desila na domaćoj sceni. Od izdavanja albuma prvenca za sopstvenu internet etiketu, svaki single sa albuma postaje instant hit i zauzima najviše pozicije svih relevantnih domaćih top lista, uključujući i prvo mesto na MTV Domaćici. Prvi bend na domaćoj sceni koji je zvanično postavio svoj  album za besplatno skidanje sa sopstvenog sajta koja se nalazi na adresi www.gruvlend.net.

Specifičnost muzike „Zemlje gruva“, pored raznolikosti muzičkih stilova i prepoznatljivog zvuka bras sekcije, najviše određuje frontline: Zoe Kidah, Konstrakta i MC Milovan - tri vokalna solista sa različitim muzičkim ukusom i manirom pevanja. Ovaj uigrani vokalni tandem vlada scenom već više od decenije, a domaćoj publici je poznat iz saradnje sa bendom Mistake Mistake, sa kojima su nastupali ispred poznatih imena kao što su Prodigy, Punjabi MC, Kosheen, Capleton i dr.
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..