MANSION-NYECLUB MANSION PROUDLY PRESENTS:
NEW YEAR'S EVE PARTY
31.12.2011.









KLUB MANSION se novogodišnjim partyijem oprašta od prve super uspješne klupske sezone 2011. Prvi veliki Novogodišnji party dočeka ćemo  u plesno urbanom ritmu, a da ce tulum nastaviti tradiciju Piranhinih pokazuje i činjenica da je interes za ovu prvu u Mansionu, izvan svih očekivanja.  Zagrebački klubMANSION od prvog je dana, od kad je otvorio svoja vrata, publici ponudio novi urbani klupski koncept koji podsjeća na svjetske plesne podije zvučnih ikona kao što su Pacha, Ministry of Sound i sl. Uz bogatstvo zvuka i svetlosnih efekata, klub se u kratko vrijeme nametnuo na klupskoj sceni Zagreba kao vodeće mjesto za vrhunsku zabavu nudeći poseban doživljaj izlaska.

ONO po čemu je u startu privlačio pažnju javnosti su česta inozemna gostovanja kojima se zagrebačkoj publici predstavljaju nova imena dance scene koja dosad nisu imala priliku svirati u Hrvatskoj.

KLUB MANSION VAM POKLANJA NEZABORAVAN NOVOGODIŠNJI DOČEK

Mjesec prosinac redovno je rezerviran za najbolje zimske provode, a ujedno to je mjesec kada se klub Mansion oprašta od prve uspješne i bogate klupske sezone. U vikendima koji su pred nama, obećavamo redom ples, pjevanje, zabavu i nezaboravne predbožićne, božićne i novogodišnje trenutke. Nakon tradicionalno dva najveća klupska tuluma, Badnjaka i Nove Godine, Mansion će zatvoriti vrata za sve svoje posjetitelje na tri mjeseca.

MANSION ALL INCLUSIVE NYE:

GIRLS - 249kn
BOYS - 349kn
TABLE A - 449kn (po osobi)
TABLE B - 549kn (po osobi)
VIP - 749kn (po osobi)

U cijenu je uključena neograničena konzumacija svih vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića, 50 vrsta koktela, 10 vrsta shootera te šampanjac u ponoć.
Tijekom cijele noći na bogatom švedskom stolu samo za VIP goste nuditi će se raznovrsni kanapei, topla i hladna predjela, te veliki izbor glavnih jela. Catering Lido pobrinut će se i za ostale specijalitete, razne salate, voće i slastice.

INFO: 091 4629 234 // 091 4629 413 // Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Pretprodajna mjesta:
Metropolitan Bar (Avenue Mall)
Leggiero Bar (Ravnice & Arena Zagreb)


Spremite se na uzbudljivo novogodišnjo putovanje s klubom Mansion u 2012.g.

http://www.mansion.hr/
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..