eyotNiški bend EYOT među pobednicima međunarodnog takimčenja "MIDEM OFF 2012"





U konkurenciji više od 1000 sastava svih muzičkih žanrova iz celog sveta, niški bend EYOT proglašen je za jednog od tri pobednika takmičenja "MIDEM OFF 2012".

EYOT je kao nagradu dobio SHOWCASE nastup na MIDEM festival koji će se održati 2012. u Kanu, što znači da će imati priliku da se predstavi izdavačkim kućama - od nezavisnih, do onih kao sto su Sony, Warner, EMI, Universal, itd, ali i producentima, menadžerima, distributerima.

Festival MIDEM ("Marché International du Disque et de l'Edition Musicale") osnovan je 1967.godine. Okuplja  muzičare, privrednike, kreatore kulturne politike i novinare iz čitavog sveta nizom konferencija, i predstavlja prestižni svetski forum za prezentaciju novih muzičkih trendova i muzike kao proizvoda, poslovne razgovore, politička i pravna pitanja iz te oblasti. 

Nakon izdavanja albuma za američko tržište, uspešnih nastupa u Dubaiju, Minhenu, Sofiji, Solunu, Saransku, EYOT ovom pobedom zauzima mesto na svetskoj muzičkoj sceni i potvrđuje da je jedan od najboljih predstavnika srpske muzike u svetu.
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..