drvo-truoRepertoar Kluba Akademije 28 za ovu muzičku nedelju.



Utorak 27. decembar u 22 časa - Aleksandra Radonjić i fado muzika. Njen repertoar se zasniva kako na world muzici, tako i na džezu, bluzu, soulu i rok obradama, ali i na eksperimentalnoj i psihodeličnoj muzici.
Nastojeći da kroz pesmu dočara ugođaj putovanja kroz prostor i vreme, Aleksandra nam, istovremeno, približava daleke svetove i kulture. Nastupala je samostalno, ali i u saradnji sa drugim muzičarima, u okviru mnogih umetničkih manifestacija, književnih večeri, likovnih izložbi i festivala, učestvujući u brojnim umetničkim projektima. Osim izvođenja, bavi se i komponovanjem.

U sredu i četvrtak, 28. i 29. decembra u Klubu Akademije 28, od 22h, nastupa duo LADY&BABY - džez i latino standardi tretirani na moderan i dinamičan način, uz diskretno korišćenje rok ornamentike.

Petak 30. decembar, od 22h rezervisan je za akustični trio  „DrvoTruo“ koji će u svojstvenom melanholično - banatskom maniru, izvesti obrade pesama stranih i domaćih autora (Tom Waitsa, Van Morrisona, Eric Claptona, Bob Dylana Stinga, Paul Wellera, Rundeka itd).  Žanrovski, oni kombinuju bluz, kantri, pop i rok - sve to tiho i akustično. Ovu kikindsku trojku čine: Jovan Bajkin (vokal/gitara), Srđan Stojanović (violina/vokal) i Aleksandar Lipovan (gitara).

Subota 31. decembar - *DOČEK NOVE GODINE* u   Klubu Akademije 28, uz fenomenalan trio HONEY STRINGS - raznovrstan muzički repertoar sačinjen od stranih i domaćih hitova, bogat švedski sto, domaća pića u neograničenim količinama, trubači posle ponoći i nagradna igra.
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..