IMG_7308Grčka pop zvezda, Mihalis Hatzigiannis, dolazi u Beograd dan ranije, u utorak, 20. decembra. Mihalis dolazi sa bendom od osam članova sa kojima će nastupiti 21. decembra na sceni Beogradske arene.



Jedan od najpopularnijih grčkih muzičara nije bio zahtevan u svojim uslovima. U areni će ga sačekati udobne svlačionice dok će se na meniju naći sveže voće, sendviči, kolači, razne vrste slanih grickalica (čips, kikiriki, lešnici) a od pića Coca Cola, voda i flaše viskija i votke.

Mihalis Hatzigiannis i Kiki Lesendrić naći će se po Mihalisovom dolasku u Beograd. Ovi muzičari više puta su već nastupali zajedno na koncertima u Grčkoj ali će publiku u Beogradu iznenaditi specijalnim nastupom. Podsećamo vas da je Kiki Lesendrić autor jednog od najvećih hitova Mihalisa “To Party” koja je do sada doživela preko 20 obrada od strane drugih izvođača.

Nastupi Mihalisa Hatzigiannisa odavno su prevazišli lokalni karakter i u rangu su svetskih zvezda.

Od 2000. do sada, Hatzigiannis je osvojio preko 30 priznanja za svoju muziku što ga čini jednim od najuspešnijih grčkih izvođača u protekloj deceniji. 1998. godine predstavljao je Kipar na izboru za pesmu Evrovizije. Prošle godine objavio je i internacionalni album na engleskom jeziku a našao se i na čuvenoj Forbes listi među samim vrhom najuticajnijih slavnih ličnosti u Grčkoj.

Hitovi poput “Xeria Psila”, “Ola I Tipota”, “Pio Poly”, “Mono Sta Onira” veoma su slušani i na našim radio stanicama.

Prošle godine Mihalis je izdao i album na engleskom jeziku.

Ulaznice po ceni od 1900, 2250 i 2500 dinara mogu se naći na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, „Ušće” Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Dom sindikata, Gigstix.
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..