tijanaNa Trgu otvorenog srca sutra od 13h na našoj maloj bini nastupaju najbolji polaznici prve muzičke škole za Rokenrol, Masterblastersi.

Pre njih će od 12h nastupiti trupa mađioničara Magic Show. Kao i svakog dana, u kućicama na Trgu Republike će se služiti ukusni zalogaji i topli napitci, a kupovinom novogodišnje šolje pomažemo "Beogradski bebi klub".


Master Blaster Studio je prva škola za pop i rok muziku u Beogradu, koja uspešno traje već tri godine.

Predavači su poznati muzičari: Boris Krstajić, Vasil Hadžimanov, Marija Mihajlović, Ljuba Ninković i mnogi drugi. Sa puno ljubavi i entuzijazma, oni, koristeći prvenstveno praktičan rad, prenose svoja znanja polaznicima, nezavisno od uzrasta i prethodnog znanja.

Uči se pevanje, sviranje gitare, bas gitare, bubnjeva, sintisajzera, kao i kako postati DJ ili muzički producent. Najtrajnija su znanja koja se vezuju za emocije, a toga u ovoj nesvakidasnjoj školi ne manjka. Uči se kroz druženje i zabavu, a svako tromesečje se završi zajedničkim koncertom. (www.masterblasterstudio.rs)

Najuspešniji polaznici postali su članovi benda Masterblastersi. Masterblastersi su uzrasta od 12 do 19 godina, a sviraju poznate svetske i domaće rok hitove.Oni trenutno imaju priliku da po prvi put sviraju (i pevaju) kao studijski muzičari. Ovih dana završili su snimanje albuma dečijih pesama pod nazivom Rock Zoo, profesora Vicka Milatovića, bubnjara sastava Riblja Čorba.To je prvi u planiranoj seriji albuma na kojima su izvođači učenici Master Blaster Studija. Uskoro će se pojaviti i sa svojim prvim autorskim pesmama.

Svi polaznici koji vole i da pevaju, od ove godine imaju i Rok Hor, koji vodi profesorka Nevena Filipović.
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..