Foto_EyesburnČetvrtak 29. decembar, SKC Beograd, 21h
Ulaznice: 800 dinara u pretprodaji,
1.000 dinara na dan koncerta


Prvi, možda i jedini pravi hardcore/reggae sastav na našim prostorima, grupa Eyesburn, okupila se posle više od pet godina pauze. Bez velikih očekivanja, sa željom da razmene energiju po kojoj su bili poznati, kojom su osvajali publiku širom Evrope, članovi benda su se ponovo sastali u aprilu ove godine. Zatim je usledila Jelen Top 10 turneja i više ništa nije bilo isto…

Svi poštovaoci čvršćeg zvuka, posetioci Jelen Top 10 turneje širom Srbije,odličnim reakcijama na nastupe, poručili su Eyesburnu da ih predugo nije bilo na sceni i da su se uželeli specifične atmosfere koja vlada na njihovim koncertima. Sa druge strane, veliki je broj omladine koja je u međuvremenu postala koncertno aktivna, a koja do Jelen Top 10 turneje nije bila u prilici da vidi jedinstvene nastupe ovog beogradskog sastava.

Osim velikih hitova stvaranih u prethodnih 17 godina, Eyesburn su na koncertni repertoar uvrstili i sasvim nove pesme. Uskorto će objaviti EP sa pet novih numera, a pesmu “Dance” za koju se trenutno snima i spot, premijerno su mogli da se čuju posetioci Koncerta godine u Novom Sadu.

Svima koji prate njihov rad još od 1994. godine i koji su nastavili da ih bodre i posle višegodišnje pauze, članovi grupe Eyesburn su odlučili da se oduže velikim koncertom zakazanim za 29. decembar u Velikoj sali Studentskog kulturnog centra.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 800 dinara u kafeu ,,Šikarica”, Skadarska 22 i na svim Eventim prodajnim mestima.
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..