aleksandra-radonjicKlub Akademija 28 vas poziva da se i ove nedelju grejete sa njima uz:




Utorak 29. novembar od 22h je rezervisan za nastup Aleksandre Radonjić -
Njen repertoar zasniva se na fado i world muzici ali i na džez, bluz, soul i rok obradama. Pevajući na oko 30 jezika, ona nastoji da kroz muziku dočara ugođaj putovanja kroz prostor i vreme, istovremeno nam približavajući različite kulture.

Sreda 30. novembar i četvrtak 1. decembar, od 22h - nastupa duo LADY&BABY - klupska, koktel i ambijentalna muzika a osnovu repertoara čine džez i latino standardi, tretirani na moderan način. 

U petak 2. decembra, od 22 časa u Klubu Akademije 28 nastupa bend „FUNK’D“.
Njihov repertoar se bazira na fanku, soulu, r’n’b, disko i džez muzici; u pitanju su obrade popularnih pesama Jamiroquai, Moloko, Diana Ross, Brand New Heavies i sl. Za dobru posećenost njihovih nastupa zaslužni su:  kvalitetan pristup u "skidanju" pesama, mladalačka energija i doslednost muzičkom žanru kojim se bave.
Članovi benda su: Miloš – bubnjevi, Aleksandar – gitara/vokal, Stefan – klavijature, Luka – bas gitara i Nikolija – vokal.

Subota, 3. decembar, rezervisana je za veliki klupski koncert benda „THE ROCKIN’ SHARKS“, koji će se, od 22 časa, predstaviti sa repertoarom baziranim na rokenrolu 50-tih i 60-tih godina.

Ulaz na koncerte je slobodan.
<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..