James Night objavljuje "Nebo Plače", pjesmu kojom će se predstaviti na Dori 2024. ● Jamesa prati više od 32 tisuća ljudi na TikToku i 16 tisuća na Instagramu ● Pjesmu je producirao iznimno talentirani hrvatski producent Pete Spruce. Karizmatičan i perspektivan pop pjevač James Night 2024. godinu započinje neodoljivim singlom "Nebo Plače" s kojim se plasirao među 24 odabrane pjesme za Doru 2024., te će se natjecati za izbor najbolje pjesme koja će predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjoj Euroviziji. U prvim anketama portala Eurosong.hr i Index.hr nalazi se na visokom trećem mjestu kao jedan od favorita za ovogodišnju Doru.

Mladi Vinkovčanin tijekom 2023. godine oduševio je publiku i kritiku autorskim singlovima objavljenih za Dancing Bear - "Silver Lining", "Nije Zauvijek" i "Chasing Rainbows" te "Cruella", a našao se u i finalu želja za Doru na portalu Eurosong.hr. Svojim neiscrpnim radom prikupio je veliku pažnju te se trenutno ponosi sa više od 32 tisuća pratitelja na TikToku te 16 tisuća na Instagramu. Sada se uzbuđen i prepun adrenalina priprema za nadolazeće natjecanje u veljači.

"Trenutno sam u pripremama, jako sam fokusiran - razmišljam o svakom detalju dok se pripremam za nastup. Važnim stvarima uvijek pristupam uz tonu organizacijske dokumentacije, papirologije i planova. Svaki detalj na kojeg možemo utjecati moj tim i ja prelazimo deset puta, a sve što mogu reći je da se nadam da ću barem dio sreće, euforije, ali i nostalgije koju osjetim kroz pjesmu prenijeti i na publiku. Sad, kako će to sve izgledati - ne znam, svemiru prepuštam da poslaže detalje, ali ono što znam je da ću dati sve od sebe."

Pjesmu karakterizira plesna melodija kojom James pjeva nadahnjujuć tekst o oslobođenju:

"Pjesmu sam napisao prije koji mjesec nakon jednog noćnog izlaska u kojemu sam upoznao curu koja se bori s vlastitim identitetom skrivajući ono što zapravo želi, a završio je kratkom porukicom koju sam joj napisao na papir – poruka koja je postala podloga za cijeli tekst pjesme. Spomenula je par puta da joj je život poput filma kojeg bi i sama voljela pogledati - pa se nadam da je pjesma bar donekle dovoljno snažna da ispriča dio njezine priče", o inspiraciji za pjesmu izjavio je James Night.



Iza teksta pjesme stoji James Night, dok uz njega glazbu i aranžman potpisuje Pete Spruce, producent poznat po hitovima "Don't Let Me Go", "Hold My Love" i "Toxic", a također i Jamesov prijatelj. Pete je radio i master pjesme, a mix su radili on i Rommuald Klemm, uspješan češki inženjer koji je nedavno dobio prestižno Dolby Atmos priznanje. Pjesmu prati lyric video iza kojeg stoji Jamesov kreativni tim, Night Production.

"Kako je tekst pomalo nostalgičan, htio sam dostaviti i poznat zvuk - naravno uz male preinake i ubacivanja nekih trenutaka iz drugih žanrova, ali u srži ovo je čisti dance pop", rekao je James o pjesmi.

"Nebo Plače" nesumnjivo će pobuditi slušatelje na ples te će svojim nezaboravnim zvukom zasjati na radio postajama diljem Lijepe Naše te u regiji, ali i na Dorinoj spektakularnoj pozornici.  

"Vidimo se u veljači, uživo ili s malih ekrana - čuo sam da najavljuju kišu!", poručuje James.






<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..