Dok se sabiraju utisci uspešne godine za nova lica u muzičkom biznisu izabrana u okviru projekta NEW FACES, otvoren je novi javni poziv za NEW FACES 2024. Misija je da se otkrije i podrži deset najperspektivnijih mladih muzičkih profesionalaca (do 30 godina) sa prostora bivše Jugoslavije, i da se osnaže da svoje muzičke snove pretvore u stvarnost uz mentorstvo iskusnih starijih kolega iz muzičke industrije. Regionalni projekat NEW FACES zajednički sprovode KONTAKT (Srbija), MENT Ljubljana (Slovenija), SHIP (Hrvatska) i PIN Music Conference (Severna Makedonija).

Vodeće muzičke konferencije i showcase festivali su udružili snage kako bi omogućili mladim profesionalcima iz muzičkog biznisa da premoste jaz između želja i ambicija sa jedne, i dostignuća sa druge strane. Nominacije su otvorene do 11. decembra 2023. za mlade talente ne starije od 30 godina, koji aktivno doprinose lokalnoj i/ili regionalnoj muzičkoj sceni.

„Od ključnog je značaja naglasiti da je muzička industrija mnogo više od umetnika na sceni: da uključuje posvećene profesionalce koji rade iza kulisa, kao što su promoteri događaja, novinari, izdavači, menadžeri i drugi nezamenljivi akteri scene. Sa inicijativom kao što je NEW FACES mladim talentima se pruža prilika da unaprede svoje veštine, što ne samo da podiže značaj ove misije, već doprinosi i širem značaju našeg rada”.

OBRAZAC ZA PRIJAVU OVDE >>

Rok za prijavu: 11. decembar 2023.

KO SU NEW FACES?

Nova lica su pokretačka snaga regionalne muzičke industrije. Ističu se u različitim oblastima poput organizacije događaja, bukinga, menadžmenta, izdavaštva, muzičkog novinarstva, produkcije... Ambiciozne mlade profesionalce definišu njihova radna etika, strast i nepokolebljiva posvećenost napretku.

TRAŽIMO MUZIČKE PROFESIONALCE!

Bitno je napomenuti da otvoreni poziv nije usmeren na muzičare, već na profesionalce koji neumorno rade iza kulisa i utiču na razvoj infrastrukture muzičke industrije.

SVAKO MOŽE DA NOMINUJE!

Tokom početne faze, koja se završava 11. decembra 2023. u ponoć, svako može da podnese prijavu ili da da predlog za NEW FACES. Pojedinci mogu da nominuju sebe ili nekoga koga smatraju relevantnim, popunjavanjem obrasca za prijavu koji je dostupan OVDE. Kandidati moraju biti mlađi od 30 godina.

ŠTA DOBIJAJU NEW FACES?

Odabranih deset mladih profesionalaca će dobiti PRO PASS za partnerske konferencije i festivale - propusnicu koja omogućava pristup svim koncertima, konferencijskim sesijama i onlajn bazi podataka delegata. Pored toga, partneri projekta NEW FACES 2024. pokrivaju troškove smeštaja na pomenutim konferencijama i obezbeđuju dragoceno medijsko prisustvo mladim profesionalcima kako bi se što bolje pozicionirali i profilisali unutar muzičke industrije.

PRIJAVITE SE ODMAH I BUDITE DEO SLEDEĆEG TALASA INOVATORA REGIONALNE MUZIČKE INDUSTRIJE!

Pomozite nam da otkrijemo i proslavimo NEW FACES 2024, mlade ljude koji će oblikovati budućnost muzike u regionu. Nominujte profesionalca mlađeg od 30 godina ili se sami prijavite već danas: LINK ZA PRIJAVU.


 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..