Čeznutljiva balada ‘Srce se ne predaje’ koju izvode Tonka iz sastava Pavel i Marijan Ban (svojevremeno pevač Daleke obale) je radijski život započela krajem 2020. godine. Sada je dobila video ekranizaciju u produkciji Mističnog Barbarizma, a glavnu ulogu je preuzeo Vili Gobac. ‘’Unatoč okolnostima, htjeli smo da pjesma ima i video koji će je dodatno približiti publici. Ovaj je spot dočarao Skansijevu prvotnu ideju kad je pjesma tek bila u začecima. Simbolika nemoguće i neostvarene ljubavi koja ipak nađe svoj put i povezuje srca, unatoč preprekama.’’ – poručila je Antonia Šerić Tonka. Za ‘Srce se ne predaje’ Srđan Sekulović Skansi je uradio tekst, muziku, aranžman i produkciju.

Kaže da  je dugo pripremaaa, ali kako joj i naslov tvrdi – nije se predala. Neke stvari u životu ne treba požurivati, a to je bio slučaj i sada.  

“Kad sam prvi put čuja ‘Srce se ne predaje’ ostao sam na neki način šokiran jer sam u njoj čuo jednu radost, jedno veselje koje čovik nosi sa sobom kada ga vodi srce, kada ga vodi ljubav. Uspili smo Tonka i ja na najbolji mogući način prinit te pozitivne vibracije u tu pismu koja je zapakirana u jedan, ajmo reć mračni paket, ambalažu, ali u svakom slučaju san jako sritan šta je ovako ispala i šta ovako zvuči i nadam se da će ljudi koji je slušaju bit sritni.” – poručio je Ban.

’Velika mi je čast s Banom dijeliti pjesmu. Skansi je napisao divnu baladu o neostvarenoj ljubavi koja me dotakla i u kojoj sam se našla. Banova interpretacija je dramatična, životna, filmska pa se nadam da sam uspjela popratiti svojim vokalom. Zahvalna dečkima – Skansiju i Banu što su me pozvali da snimam s njima. Za mene je ovo jedan savršeni izlet van Pavela. Imala sam nekoliko želja za duetima, a Ban je definitivno bio među njima’’ – rekla je Tonka.
Fotografije u visokoj rezoluciji preuzmite na linku.
 
SPOT: TONKA & MARIJAN BAN - SRCE SE NE PREDAJE

<<  Jul 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
 

Putopisi, Intervjui..