inpLondonski džez bend Improfives, baziran na spoju improvizacione tehnike tipične za džez sa modernim, melodičnim i evropski orijentisanim kompozicijama, prvi put će gostovati 21. maja u Beogradu, u kafeu Loft&Buduar (Grčića Milenka 51)

Improfives je džez projekat kreiran od strane Francesca Lo Castra (gitara) koji je u svojoj karijeri svirao u nekim od najprestižnijih dvorana uključujući Hamer Hall (Melbourne), the State Theatre (Sydney), The Concert Hall (New York), the Expo Centre (Singapore), the Bercklee Performance Centre (Boston), the Benedum (Pitsburgh), Barbican (London), Palatrussard (Milan).

Ostali članovi benda koji će mu se pridružiti na sceni su: Bruno D'Ambra (klavir), Nicholas Pini (kontrabas), Francesco Mendolia (bubnjevi) i Fulvio Sigurta (saksofon).
Projekat IMPROFIVES je baziran na spoju improvizacione tehnike tipične za džez muziku sa modernim, melodičnim i evropski orijentisanim kompozicijama.                                                                                                                                              

Muziku možete poslušati na adresi http://www.reverbnation.com/improfives ili na facebook stranici www.facebook.com/improfives   


Cena karte je 500 dinara.
Informacije i rezervacije: 063/7129-110







<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..