Izmedju-svetova-2„Između svetova”, film čuvenog reditelja Frensisa Forda Kopole inspirisan gotskim hororom, od 21. juna će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru. U bioskopima „Cineplexx“ u Beogradu i Kragujevcu ulaznica za „Između svetova“ prodavaće se po ceni za običnu projekciju, dok će gledaoci dobijati naočare kako bi mogli da vide deo filma koji je u 3D-u. U ostalim bioskopima „Između svetova“ će se prikazivati kao 2D film.

Novi Kopolin film „Između svetova“ u bioskopima od 21. juna. Delovi filma snimljeni su u 3D tehnici

„Između svetova”, film čuvenog reditelja Frensisa Forda Kopole inspirisan gotskim hororom, od 21. juna će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru.

Kopola, osim režije, potpisuje i scenario za „Između svetova“, koji je kombinacija horora i trilera. Nakon što se posle 8 godina pauze vratio režiranju, Kopola kaže da mu je bila potrebna inspirativna i originalna priča sa kojom on sam može da se poveže. „Između svetova“ je film posvećen Kopolinom tragično nastradalom sinu.

Osim što je veoma intiman, ovaj film poslužio je Kopoli i kao prilika da eksperimentiše i isproba 3D. „Iako sam uživao u „Avataru”, smatram da je korišćenje naočara pomalo mučno. Kada je ceo film u 3D tehnici, naviknete se i to onda nije tako uzbudljivo. Zato sam odlučio da “Između svetova” bude običan film, osim kada su pojedine scene u pitanju, za koje publika mora da koristi naočare“, kaže Kopola.

U bioskopima „Cineplexx“ u Beogradu i Kragujevcu ulaznica za „Između svetova“ prodavaće se po ceni za običnu projekciju, dok će gledaoci dobijati naočare kako bi mogli da vide delove filma koji su u 3D-u. U ostalim bioskopima „Između svetova“ će se prikazivati kao 2D film.

Pisac Hal Baltimor, u okviru turneje povodom nove knjige, dolazi u mali grad i upliće se u istragu o ubistvu mlade devojke. Iste noći, u snu, posećuje ga i misteriozni duh mlade žene po imenu „V“. Iako nije siguran u njenu vezu sa ubistvom, zahvalan je na priči koja mu je podarena. Postepeno, on otkriva istinu, koja iznenađujuće ima mnogo više veze sa njegovim životom nego što je on mogao da zamisli. 

Glavne uloge u filmu igraju Val Kilmer, El Fening, Brus Dern, Ben Čaplin i Dejvid Pejmer.

Trejler se može videti na adresi: OVDE

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..