NAJMRACNIJI-SAT-u-Narodnoj-Premijera naučnofantastičnog trilera o vanzemaljskim osvajačima 28. decembra u bioskopu „Cineplexx“





Holivudski studio „20th Century Fox“ odobrio je korišćenje fotografija obeležja Beograda na kreativnim vizuelnim rešenjima za lokalnu kampanju filma „Najmračniji sat 3D“, čija je premijera 28. decembra u bioskopu „Cineplexx“ u šoping-molu „Delta City“.

Na vizuelnim rešenjima za ovaj film se tako, osim Moskve, u kojoj se dešava radnja, nalazi i Beograd, to jest zgrada Narodne skupštine, Beogradski spomenik i Kalemegdan.

„Najmračniji sat 3D“ je naučnofantastični triler o grupi mladih ljudi koji se u Moskvi bore da prežive napad nepoznate i nevidljive vrste iz svemira, koja crpi sve izvore energije i celu planetu ostavlja u potpunom mraku. Producent je poznati ruski reditelj Timur Bekmambetov (Noćna straža, Dnevna straža, Tražen). Film je sniman u Moskvi, i jedno je od retkih ostvarenja američke produkcije sniman u potpunosti van Sjedinjenih država.

U glavnim ulogama igraju Emil Hirš (Into the wild, Milk, Taking Woodstock) i Olivija Tirlbi (Džuno, Bez obaveza), Maks Mingela, Rejčel Tejlor, a u filmu se pojavljuje i poznati švedski glumac Juel Šinamon (Laka lova).

Trejler za film možete videti na adresi
http://www.youtube.com/watch?v=UWcpTbnH5tI&feature=plcp&context=C344d483UDOEgsToPDskJR7m_eKT3ik2D17EHL6fHr
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..