poster-12017-og aprila, Beograd će biti domaćin prvog WFC događaja koji će se održati u legendarnoj hali Pionir! Ovo će biti prvi veliki MMA (mešovite borilačke veštine) događaj i samim tim će organizacija imati veliki i težak zadatak pred sobom.

Na turniru WFC 13 Srbija će nam predstaviti svoje najbolje MMA borce. Verovatno najbolji  MMA borac, Aleksandar „Rođa“ Radosavljević se priprema za največju borbu u svojoj karieri protiv šampiona Njemačke Jonas Billsteina, koji je dosad još nepobeđen i važi za jednog od najboljih boraca u Europi .

Njegov kolega Dragan Tešanović suprotstaviti do sada nepobeđenom Bugarinu Svetoslavu Savovu. gerald_cardPosle svog uspešnog debija i pobede nad Tamerlanom Burjuevim, Dušan „Cyborg 2“ Džakić će imati težak zadatak pred sobom, pod imenom Ertan Balaban iz Turske, koji takođe bio uspešan u svom WFC debiju savladavši bez muke svog protivnika u prvoj rundi! Pokazavši veliko srce poslednji put u Ljubljani, Josif Al Said priželjkuje prvu pobedu na WFC šampionatu protiv uzlazeće zvede, nemca Andreasa Birgelsa.

Sa ponosom i zadovoljstvom vam predstavljamo povratak brazilskog „lovca na glave“ u WFC ring, svemoćnog Jose „Pele“ Landija, što je specijalna prilika videti legendu u akciji, obzirom da je ovo jedno od njegovih retkih evropskih gostovanja.

Teška kategorija će biti predstavljena hrvatskim talentom Ajlinom Ahmićem koji je u svojoj poslednjoj borbi pokazao veliko MMA umeće protiv Nandora Guelminoa u Ljubljani. Ovoga puta će se suprotstaviti protivniku koji je bio uspešan protiv „The Hun“-a. Spartanac.

WFC

Grčki „malj“, Andreas „Big Daddy“ Kraniotakes se vraća u WFC ring posle godinu dana! Druga MMA borba u teškoj kategoriji će nesumljivo biti nešto što se ne sme propustiti, jer austrijski šampion u teškoj kategoriji Džerald „Geri“ Turek ima veliku šansu da zauzme WFC tron teške kategorije. Suprotstaviće se teškoj prepreci po imenu Jair „Sorriso“ Goncalves. Brazilac ima ogromno iskustvo protiv velikih imena, ali takođe i Turek. Špekulacije su suvišne jer ovaj meč  može otići u bilo kom smeru.

U glavnom delu večeri, WFC će sa ponosom predstaviti povratak nepobeđenog šamiona u srednje teškoj kategoriji Bruna „BC“ Carvalja. On će još jedanput braniti titulu protiv Bugarina Lubomira „Virus“ Guedjeva.

Kao dodatak  na ovih osam MMA borbi, biće održano još tri K-1 borbe.

jose-pele-landy_copy1Posle prvog poraza od Aleksandra Stetuchurenka, slovenački K-1 šampion u srednje teškoj kategoriji, Miran „The Rocky“ Fabjan će ući u ring u Pioniru i pokušati da se vrati na postolje u borbi protiv srpskog jurišnika, muay thai praktičara Stevana Živkovića.

Podeviši rusku „mašinu“ Vladimira Mineeva sudskom odlukom, hrvat Igor Jurković se sprema da nastavi svoj put pobede u WFC-u protiv iskusnijeg  Gorana Radonjića, crnogorske zvezde K-1 šampionata.

Treća borba će se održati između srpskog mladog talenta Gorana Aleksića i njegovog hrvatskog protivnika Davida Dobravca.

Predstavljanje borilačkih veština, veliki grad Beograd, uzbudljiva srpska publika, prelepe WFC devojke, MMA legende, šampioni i mladi talenti u usponu pod istim krovom su samo neki od razloga da nam se pridružite u srpskom pisanju istorije u mešovitim borilačkim veštinama.

Dodjite sa nama u Beograd  17-og aprila i ne propustite premijerni MMA spektakl u Evropi!

http://www.wfc.si/fights
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..